altana ogrodowa (2) Poszukuje wykonawycy altan ogrodowych wraz z opinią Klientów. Zależy mi na... Anna Przegląd, regulacja i naprawa okien (1) Jeśli masz problem z oknem lub drzwiami ja Ci pomogę . Przegląd , regulacja i... Adam Remont kuchni (18) Kochani. Czeka mnie generalny remont kuchni - zbicie starych kafli oraz... Asia
Podłączenie wody + kanalizy na działkę, przewiert pod drogą. (3) Jak w tytule - zna ktos firmę do wykonania kompletnego przyłącza... user_138019171339 Mycie elewacji-poszukuje firmy rzetelnej! (2) Witam Jesteśmy firmą która zajmuje się myciem elewacji, kostki brukowej,... MatthewWade Studnie chłonne - jaki koszt wykonania? (19) Witam Czy ktoś z Szanownych Mieszkańców Banina ma na swojej działeczce... kris Hydraulik reda (7) Witam serdecznie. Chciałabym z pełną świadmością ostrzec wszystkich przed... Sylwia kuchnia za zamówienie - proszę o wskazówki, namiary (34) Totalnie nie ograniam tego tematu :) tzn nie wiem na co zwrocic uwagę, czym... kuchnia Szpachlowanie malowanie Komplet 50zl 1m2 (17) Trójmiasto Karol Remonty pod klucz od a do Z ( hydraulika elektryka remonty inne (1) Malowanie 20 zł m2 szpachlowanie 30 zł m2 user_137693040496 Architekt i namiary na dobrą ekipę remontową!!! Proszę pomóżcie! (36) Witam wszystkich. Niestety przede mną remont mieszkania, remont kapitalny.... sk Zlece generalny remont mieszkania (8) Mieszkanie ma 2 pokoje, 37m2. Zakres prac obejmuje generalny remont... Dorota szukam kogoś sprawdzonego do położenia paneli (27) Mam panele, szukam kogoś sprawdzonego do ich ułożenia, 110 m kw, w domku... andzior Profesjonalna firma (1) Moze i ma złe opinie ale ktora firma ma same pozytywne ? Polecam montaż drzwi... Kataryna elewacja (2) Witam czy ktoś posiada namiary na firmę bądz osobę zajmującą się wizualizacją... bartek MMM Wojciech Antoniak (1) Mogę polecić firmę MMM Wojciech Antoniak. Nie wiem jak u nich z terminami,... Maria na drugie;) Instalacja kaloryfera (1) Witam, chciałabym się dowiedzieć jaki jest koszt zainstalowania kaloryfera w... Langusta na drzewie;) Podziękowanie (1) Zamówione okna 28 lipca 2021 zamontowane dnia 29.09.2021. Długi okres... Urszula Gdańsk Klukowo Drzwi zewnętrzne, jaka cena? (2) Zakupiłam ostatnio drzwi zewnętrzne z elementami aluminium. Pięknie wyglądają... moderamonia Audyt dokumentów księgowych (1) Hej! Możecie polecić mi specjalistę, który zajmuje się audytem dokumentów... aniaa.m