projekt łazienki (2) Witam poszukuję osoby która zrobi projekt łazienki z płytek opoczno ZEBRANO,... ssprezynka Projekt łazienki (3) Witam, poszukuję kogoś kto wykona projekt łazienki łącznie z... Jarek Usługa zgodnie z umową (2) Dziś, punktualnie o 14.00 miałam wymianę drzwi. Bardzo sympatyczny Fachowiec,... Dorota z Gdyni
Sprzątanie po remoncie? (2) Jesteśmy na końcowym etapie remontu naszego domu. Obecnie poszukuję firmy,... Jacek Kafelkarza poszukuje tanio i solidni (2) Poszukuję kafelkarza który położyłby kafle podłogowe w małej łazience (4m... Ania Łojewska Naprawy | mała architektura | wspólnota mieszkaniowa | Gdańsk (1) Poszukuję sprawdzonej i rzetelnej firmy, której wspólnota mieszkaniowa w... WMO8 Szukam kafelkarza wylewka+ułożenie płytek (2) Szukam kafelkarza Do wykonania: wylewka+ułożenie płytek 9m2 wysokość wylewki... Piotr Osoby do naprawy spłuczki podtynkowej (4) Poszukuję osoby która wykonuje naprawy spłuczek podtynkowych. Może znać ktoś... Bart Wonda (1) Chlorogenny - srodek wyszczuplajacy - https://kshop5.pro/HNkFLf/ Evelynhip Wykończenie łazienki w stanie deweloperskim (1) Dzień Dobry, czy ktoś z Państwa wykańczał ostatnimi czasy łazienkę? Chciałam... KellyB Drzwi do domu (1) Potrzebujesz drzwi do domu? Firma Veyna to najlepszy wybór dla Ciebie!... moderamonia Sklep internetowy z okularami (1) Szukam - uwaga - godnego polecenia sklepu internetowego, koniecznie z... swiatokular1 Schewe - autoblacharka i lakiernictwo (1) Nie polecam napraw i autoblacharki u Schewe na Otomińskiej. Samochód na... Beta E36 net -s kanciarze (1) towar miał byc dostępny 3 dni , zmieniające się statusy 1-3 dni, kolejne do 3... CEZARRYCH wymiana drzwi (18) czy zna ktoś firmę LJW Systemy Zabezpieczeń z Gdańska ul. podhalańska 14b... gość Remont poddasza-ile za m2? (5) Mam do zrobienia poddasze. Ile zapłacę za m2? Ocieplanie watą, folia, płyta... Artur Czy ktoś korzystał ze studia kuchennego ANAWA (salon w D.H. "Jantar")? (30) Ktoś polecił mi ten salon meblowy (mebelków osobiście nie widziałam) - chcę... Agnieszka Kowalczyk Anna (1) Mialam dziś montowane drzwi wejściowe i okna jestem bardzo zadowolona... Anna Pewik-kran ogrodowy (1) Witam, mieszkam na parterze w bloku z ogródkiem. Podłączyłem wodomierz do... Kacper Szukam doradztwa i montażu pieca gazowego (1) Chcę wymienić piec gazowy dwufunkcyjny na nowy. Potrzebuję fachowego... Klient