Szukam doradztwa i montażu pieca gazowego (1) Chcę wymienić piec gazowy dwufunkcyjny na nowy. Potrzebuję fachowego... Klient ile teraz kosztuje malowanie 1 m scian/sufitow? (1) jak jest teraz cena rynkowa za taką usługę? JakToJaKot Godny polecenia szklarz!!!! (1) Witam serdecznie!!! Poszukuje dobrego, godnego polecenia szklarza. Potrzebuje... Roman z Gdańska
Drzwi (1) Polecam firme i drzwi delta, super zadowolony klient Klient Ocena dzialania (1) Nigdy nie wybieraj epg ,to jest kit, szajs, partacze ,nieuki ,oszuści... Niepocieszona klientka,na pełnym Poszukuję stolarza (1) Poszukuję stolarza który w nie długim czasie zrobi mi szafę narożna z... Ada Projekt elewacji - szukam studentów architektury (11) Szukam studentów architektury, którzy mogliby wykonać dla mnie projekt... Magda Położenie tapety-koszt (9) Jaki byłby koszt położenia przez fachowca tapety w 10m pokoju? ja Zadaszenie balkonu (1) Czy polecacie kogoś do wykonania zadaszenia balkonu o wymiarach 3m x 1.5 m,... Jusia Cięcie stali (1) Szukasz firmy, która wykonuje cięcie laserowe stali? Zapraszamy do... moderamonia poszukuje elektryka (2) Witam poszukuje pilnie elektryka z uprawnieniami mama Stolarz z polecenia - szukam (13) Mam do zrobienia zabudowę ściany w Wejherowie. Szukam dobrego stolarza, który... UWAGA OSZUST STOLARZ Ja już kasę starciłam ale może uda sie ochronić innych przed tym człowiekiem.. (40) Na portalu trójmiasto ogłasza się " Stoalrz Oszust" robiący meble... ALEXCISOWA2 Jarosław Pankau Technika wykończeń wnętrz (1) chciałam podpytać czy korzystał ktoś z usług tej firmy. Chcieliśmy się... Aldona Gdańsk Chelm- firma do wymiany szyby w drzwiach balkonowych (1) Pękla mi szyba w drzwiach balkonowych. Kogo lopecacie do wymiany? I jakie... Stal nierdzewna (1) Jeśli szukasz stali nierdzewnej lub aluminium? Firma Nova Trading to... moderamonia Plac 4x4m (1) Szukam brukarza. Do wykonania plac z kostki betonowej 4x4m. Lokalizacja:... Adam Hurtownia Diana Żukowo (1) Jestem zawiedziona na całej linii, nieprofesjonalni, niekompetentni, nie... x meble prowansalskie - tanio (9) Witam forumowiczów. Poszukuję namiaru na stolarza taniego, których wykona za... Aga_Kr Montaż drzwi (1) Max door firma z Chylonia dom towarowy wzięli pieniądze a reklamacje dopiero... Zbigniew St