Glovo uwaga (1) Uważajcie na dostawy jedzenia przez glovo. U nich bład w dostawie blokuje wam... Ania Uwaga na Presige Meble z Borkowa Paweł Karamac (1) Chciałabym przestrzec przed zamówieniem z firmy Prestige Meble. Pan Paweł... Honorata systemy alarmowe i systemy cctv full hd (1) Jako wyspecjalizowana i koncesjonowana firma w branży zabezpieczeń... user_137692844652
Laboratoria Medyczne Bruss, punkt pobrań na Obrońców Wybrzeża, Gdynia (1) Hmmm ... niby krew pobrana ... chyba (ale to za chwile). Pani w rejestracji... Tomasz Kowalski Drzwi do mieszkania (1) Firma z polecenia wymieniała mi drzwi wejsciowe z ościeżnica i jestem w pełni... Michał Usluga (1) Witam dziś miałem montowane drzwi wejściowe przez firmę dom bud polecam... Jan MM domy (1) Jakość firmy podwykonawczej MM domy mizerna, ludzie nie znają podstaw... Niezadowolony klient technika wykończeń wnętrz (1) witam czy ktoś z was korzystał z usługi tej firmy? Wisi baner obok mc... Dominik Kaz (1) Witam dziś miałem montowane drzwi przez firme DOM-BUD z galerii przymorze... Kazik Dobra Firma wszytko ok. (1) Nie wiem czemu takie złe opnie, bo w moim przypadku wszystko poszło... marek93 Firma Latif Lucjan Kargól - cyklinowanie (20) Czy ktoś korzystał z usług Firmy Usługowo Budowlanej Latif Lucjan Kargól z... Maria pelnomocnictwo notarialne na osobe lezaca w lozku bez mozliwosci wizyty w kancelari (2) witam poszukuje kancelarii na terenie trojmiasta do sporzadzenia... Mada Drzwi (2) Witam miałem dzis montowane drzwi przez firmę dom bud z galerii przymorze... Krzysiek Usluga (1) Witam miałem wczoraj montowane drzwi przez firmę dom bud polecam wszystkim... Adam Szukam fachowca do schodów drewnianych (4) Dzień dobry, tak jak w tytule szukam kogoś kto zaprojektuje, i zrobi mi... Danusiolbe Drzwi pokojowe (1) Witam, Jestem zadowolony z wykonania i jakości usługi, nowe drzwi pokojowe na... Stanisław Pomoc sasiedzka (3) Witam wykomam naprawy oraz drobny remomt odswiezenie mieszkania po sasiedzku... darmar@op.pl Montaż (1) Dzisiaj miałem montowane drzwi wejściowe Delta przez firmę Dom-bud, cała... Jan Usluga (1) WiWitam miałem dziś montowane drzwi przez firmę dom bud polecam fachowcy... Adian Adam (1) Witam miałem dziś montowane drzwi przez firmę dom bud Jakubczyk Maciej i...