Usługi obróbki metali (1) Jeśli chcesz szybko i sprawnie obrobić swoje elementy metalowe lub zakupić... klaudiszka Stolarz Tomasz Hajduk odradzam (6) Unikać tego stolarza jak się da! Niby z polecenia, że fachowiec, że tanio i... S z Gdańska inwentaryzacja mieszkania (1) dokonuje podziału mieszkania w Gdyni na 2 mniejsze. Poszukuje osoby, która... Ewa
zabudowy z k/g malowanie itp (1) polecam pana Jarka jeśli chodzi o drobne prace naprawcze remontowe Uczciwy... Edyta Kancelaria Prawna RIO (1) Serdecznie polecam usługi prawne Kancelarii RIO . Bardzo duża wiedza... Zbigniew Karasiński Remont u sąsiadów wyburzanie ścian nosnych (2) Pomocy. Nowy sąsiad po moim mieszkaniem postanowił przestawic ściany nośne i... Ewka Elektocieplownia Gdańsk (1) Koronawirus, grypa a ec2 udaje, że grzeje. Za co płacimy? Co robi adm... Mieszkaniec Nie polecam Elizy od sprzątania (3) Przestrzegam przed dziewczyna, która ogłasza się na OLX, że sprząta... Maja Ogrodzenie z desek + bramka (2) Szukam ekipy-osoby do wykonania ogrodzenia z desek i bramki wejściowej... Mieszkaniec potrzebuje kogoś do paneli (2) Witam, ktoś może układ fotowoltaike i udzieli mi kilku pytań? gabimad Pani do sprzątania mieszkania (4) Witam, Chciałam podpytać gdzie szukać uczciwej Pani która chociaż raz w... oposik Projekt aranżacji łazienki (2) Dzień dobry, szukam osoby, firmy, która wykona mi sam projekt aranżacji... Patrycja Ł. Firma do remontu domu (16) Szukam firmy do wykończenia domu. Sprawdzonej i uczciwej a nie takiej która... Mama 3 Bardzo prosze o rade !!! (3) Bardzo prosze o rade : Jak w Gdansku przy ul. Chlopskiej ( Przymorze )... Joanna9 Krawcowa szyjąca stroje zwierząt (2) Poszukuję krawcowej, która uszyje dla dziecka strój zwierzaka. Proszę o... Sylwia Meble na wymiar Wejherowo (2) Witam , może ktoś polecić solidną firmę wykonującą meble kuchenne na wymiar?... Marz72 poszukuję dobrego malarza pokojowego (30) Witam, zgubiłam numer do fachowca, który robił mi jakiś czas temu... Maria Rzeczoznawca stolarz (1) K....zapłaciła za meble 14 tys kuchnia L 190 na 3 metry po 2 tyg.uzytkowniach... Małgosi Uwaga na firmę Maxi 2 rollo (1) Żałuje bardzo, że nie istnieje ocena "0" bo tak bym oceniła wykonawstwo i... Emerytka Docinanie i okleinowanie blatu (1) Gdzie w Gdańsku można dociąć blat z płyty (cięcie proste) i okleić brzeg? Z... Da