oklejanie mebli (3) Witam...czy może znacie jakaś firmę, zakład który wykonuje oklejanie... adam Wygluszanie drzwi wejsciowych (1) Dzien dobry, mimo poszukiwan nie odnalazłam w Trojmiescie firmy zajmujacej... Gabi Płyty miedziane ścienne (1) Przedstawiamy Państwu okładzinę ścienną wykonaną z blachy miedzianej. Grubość... TESTA01
Rzeczoznawca stolarz (2) Pilnie potrzebny stolarz który oceni wykonanie mebli kuchennych. Grażyna szukam firmy do wykonania osłony drewnianej... (1) Zlece wykonanie osłony drewnianej na murku tarasowym (slupki + przęsła).... Rafał Ostrzegam przed ekipą budowlaną Ryszarda Jaśkowiaka oraz Marek Dułak i synowie (1) Ostrzegam przed budową zleconą Ryszardowi Jaśkowiakowi. Jego ekipa Marek... Niezadowolony Balustrady, Ramy stołów, mebli, schodów itd. (1) Zapraszam serdecznie do współpracy ludzi którzy szukają wykonawcy na swoje... Weld-it Usługi ogrodnicze (1) Witam,jeśli bylby ktos chetny na usługi ogrodnicze to zapraszam serdecznie :)) Patrycja F. Budynek wspólnotowy - zarządca nieruchomości (3) Szukam jakiegoś zarządcy nieruchomości z przeznaczeniem do budynku... lamot almar autoryzowany Partner Handlowy Drutex (1) Montaż zestawu ( 2 okna i drzwi balkonu) zrobiony bardzo profesjonalnie, po... AndrzejJan Szukam dobrego fachowca od schodow (3) Witam chciałbym obłożyć betonowe schody jesionem lub dębem w przystępnej... Mariusz Boazeria angielska (1) Szukam wykonawcy do zrobienia w przedpokoju boazerii tzw. angielskiej. Może... Ruda Instalacje wod- kan (1) Witam, poszukuje sprawdzonej firmy która doprowadzi mi wodę do nowo... Anonim Wynajęcie kabiny toaletowej na plac budowy (2) Budujemy domek, a nie chcę kopać sławojki z oczywistych względów. Pozostaje... klich Malowanie pokoju - jaki koszt? (16) Witam, jaki może być koszt malowania pokoju 9 m kw. xxx posadzka zywiczna-kto wykonuje (3) poszukuje ekipy, która polozy mi w mieszkaniu posadzke zywiczna. Czy ktos... surin Budowa domu (1) Czytając negatywne opinie na temat mm domów nie wierze w to co ludzie piszą..... Zadowolona klientka Drzwi szklane, daszki, kabiny szklane prysznicowe na wymiar, balustrady. (14) Witam Wszystkich! Jestem przed budową domu i potrzebuję sporo rzeczy na... Bartek Firma latif (1) Polecam tą firmę bardzo.Staranne wykonanie,parkiet prześliczny.Bardzo... Aleksandra G. Stolarz (2) Szukam stolarza który zrobi mała zabudowa w przedpokoju dokładniej szafka pod...