Szukamy zleceń ekipa 3 osobowa remonty pod klucz od a do Z (2) Marek zapraszamy Mark Agregat tynkarski za zasilanie sieciowe (2) Jakie napięcie będzie potrzebne do zasilenia agregatu tynkarskiego? Czy... miecho Szukam wykonawcy który przeniesie mi kuchnię (4) Witam, Poszukuję wykonawcy który przeniesie kuchnię w nowym budownictwie.... Kamila
Odwodnienie wykopów fundamentowych (4) Planuję wykopać fundament pod piwnicę. W sumie około 3,5 m pod powierzchnię... waldi Warta polecenia firma remontowa to? (11) Poszukuję firmy remontowej do wykończenia mieszkania deweloperskiego. Czy... Krzysztof Koszt wyceny rzeczoznawcy budowlanego (10) Wiem, że podobny wątek juz był ale umarł śmiercią naturalną. Chodzi mi... user_137910177825 Kompleksowe wykończenie mieszkania 45m, Rumia (4) Witam, w połowie roku odbieram mieszkanie w stanie deweloperskim.Powierzchnia... Patryk Serwis agregatow tynkarskich (2) Szukam jakiegoś sprawdzonego serwisu agregatów tynkarskich. Od czasu do czasu... giro Wolna ekipa remonty od a do z ( oraz drobne remonty (1) Zapraszamy 517663517 Janusz Janusz Scianki działowe z karton gips.. (3) Czy ktoś może zna ceny za postawie ścianek działowych .za m2 ...I ma jakieś... Wykończenie mieszkania (8) Potrzebna ekipa do wykończenia mieszkania 74 M2 w stanie deweloperskim od... Gerwazy Antczak Remont łazienki (7) Szukam kogoś do remontu małej łazienki z wolnym terminem w najbliższych... Aga Fachowcy zapraszamy 517663517 (2) 517663517 Firma Poszukiwani oszukani (1) Szukam osób które korzystały z usług budowlanych pana Andrzeja Narbuta firma... oposik Ekipa Budowlana trojmiasto (6) Jesli ktos sie budowal i byl zadowolony z ekipy budowlanej, Czy moglibyscie... Bers Kostka brukowa. (4) Witam.znacie kogoś dobrego i solidnego kto się zajmuje ukladaniem kostki... Pilnie do kafelek (1) Szukamy kogoś kto polozy kafelki w kuchni na ścianę. Szerokość ścian to 2.25... Projekt instalacji gazowej w domu jednorodzinnego (1) Witam czy ktoś się orientuje jaki jest koszt projektu instalacji gazowej w... Okna z Optimus System z Miszewka (27) Witam Czy ktoś kupował może okna z firmy Optimus System w Miszewku ? Nieźle... kor lekarz ortopeda (1) Witam serdecznie .Prosba do forumowiczow, potrzebny pilnie kontakt do lekarza... Robson080770