Renovet Studio Julia Orłowska (2) Czy spotkaliście się Państwo z realizacjami tej firmy - Renovet Studio Julia... Andrzej Energa Obrót a naciąganie na taryfę g11k (2) Witajcie, czy ktoś w was dał się nabrać na tą taryfę mamiony gwarancją stałej... Moreniak Biuro Rachunkowe Anita Podgórska Gdynia (1) witam, co sądzicie na temat tego biura rachunkowego? Hanna0
Opinia (1) Wczoraj przez firmę Dom Bud miałam montowane drzwi wejściowe i pokojowe,... Klaudia Montaż Drzwi (5) Montaż drzwi Mam do zamontowania drzwi włącznie z framugą. Czy ktoś może... Marzena Uprawnienia budowlane jest tu ktos z nimi? (2) Witam. Na wczoraj poszukuje osoby z uprawnieniami budowlanymi do wykonania... Jakas Poddasze ocieplenie karton gips (2) Witam mam małe pytanie, ile dawaliscie Państwo za ogarnie poddasza i jakim... Mtk Poszukuje Rzeczoznawcy budowlanego (5) Hej czy ktoś mógłby pomoc , potrzebny rzeczoznawca budowlany , jakiś namiar... Monika Remont (4) Kogo polecacie do remontu łazienki? Kasia Peta (2) Szpachlowanie i podwieszane sufity Chce znac cene Peta (3) Szpachlowanie i podwieszane sufity Chce znac cene Bo cieszko okreslic UPC cesja umowy (4) Witam Do odstąpienia na zasadzie cesji, umowa z UPC - ważna do grudnia 2020... Kamil Usługi remontowe. Wolne terminy od lutego ! (1) Zajmujemy sie wykonczeniem mieszkan oraz domow. Zapraszam do kontaktu 666 663... ArkadiBud Remont na już (1) Ekipa ekspresowa na już zapraszamy lifting mieszkań pod sprzedaż wynajm... Jan Kuchnia oraz szafy w zabudowie na wymiar (5) Witam, poszukuję sprawdzonej firmy, która zaprojektuje i wykona kuchnię oraz... Patryk Wykonanie antresoli (1) Okolice Sasina- blisko łeba i wejherowo witam, poszukuję stolarza, cieśli lub... Monabest Panels podlogowe (1) -/: Zawieszenie lustra (6) Czy ktoś może polecić kogoś do zamontowania kołków, żeby zawiesić lustro,... izolacja akustyczna mieszkania w bloku - nie chcę słuchać lokatorów u góry (2) Kto może polecić wykonawcę wyciszenia sufitu / ściany ale profesjonalnego,... Daria Pracownik budowlany (2) Poszukuje na już pracownika od kafelek teren pracy trójmiasto cena do... Wojtek