Pracownik budowlany (11) Hallo Hallo Poszukuje człowieka do pracy z zakresu budowlanki Wymagania;... Wymiana drzwi (2) Witam czy ktoś może napisać coś na temat firmy Drawex w Gdyni. Firma... Monika kladzenie plytek (3) Witam,mam za zadanie wybranie firmy, ktora bedzie odpowiedzialna za zalozenie... tomzika
Szukam projektanta ,projekt indywidualny,dom około 60m. (1) Mamy już wstępne szkice(poprzedni projektant choruje) wraz z wymiarami parter... Kielno nowy fryzjer (1) Czy ktoś już korzystał z usług nowego fryzjera w Kielnie na Jeziornej! Współmieszkaniec Balustrady drewno+szkło (1) Czy możecie polecić jakiegoś dobrego/sprawdzonego fachowca, który wykona... Paweł Pomiary elektryczne (1) Szukam firmy z branży elektrycznej, która zajmuje się wykonywaniem pomiarów... eliasz Poczta w Kielnie (1) Jak za czasów Króla Cwieczka! Wszyscy wokół używają kart i telefonów do... Współmieszkaniec Firma "PAPKA" z Chojnic (7) Witam Szukam opinii o firmie "PAPKA" z Chojnic Zajmują się meblami... dumelek Montaż mebli, kuchnie na zamowienie (1) Nasza firma oferuje kompleksowy montaż mebli kuchennych, pokojowych,... Patryk kancelaria prawna rio (1) Polecam Kancelarię RIO, profesjonalna i rzeczowa obsługa. Moja sprawa-Sąd... BOGUMILKORNACKI Mmdomy (1) My mieszkamy 5lat w domu budowanym przez firmę Mmdomy polecam każdemu... Transport poszukiwany (6) Witam. Interesuje mnie transport narożnika z Przymorza na Zabianke wraz z... Roznera Rekultywacja terenu po dzikim wysypkisku śmieci (2) W jaki efektywny sposób można oczyścić teren - także z tych wszystkich... Dobry kominiarz (2) Potrzebuję namiar na dobrego kominiarza, który zaopiniuje podłączenie... mgmgmg Utrzymanie czystości - budynek wspólnoty mieszkaniowej (1) Chodzi o budynek wspólnoty mieszkaniowej i kwestie utrzymania czystości,... atari Polecamy Państwu nasze usługi dla firm. (1) Witam, jeśli potrzebujesz dobrej reklamy dla swojej firmy, chcesz wykreować w... Kinga.s FiniGO- Remonty i wykonczenia wnetrz. (1) FiniGO- Wykonczenia wnetrz- Oferuje szeroki zakres uslug remontowo-budowlanyh... FiniGO Ekipa ekspresowa na już zapraszamy lifting mieszkań pod sprzedaż wynajm (2) Firma ubezpieczona z doświadczeniem podarte referencjami bogata wiedza ,... Firma VAT zapraszamy Re-Home Wykończenia i Remonty firma z facebook (2) Pan o nazwie Re-Home Wykończenia i remonty wykonywał dla mnie usługe ułożenia... aneta gdańska