Zdecydowanie polecam. (3) Dziwne ja mialam kontakt z tym panem i jestem zadowolona z wykonania zarowno... Violetta66 nb architekci (1) bardzo zła usluga, nie polecam Zlecenie aranżacji wnętrza oraz nadzór nad... inwestor Projekt elewacji domu (1) Szukam osoby, która wykona projekt elewacji domu szeregowego/jej rearanżacji. AiB
Hydraulik i elektryk ? (10) Witam, Pytałem juz raz ale nikt nie raczył odpisać a więc zapytam ponownie.... Marcin Kierownik budowy poszukiwany.. (1) Czy ktos moglby polecic solidnego kierownika budowy z okolic Gdynia/Wejherowo... grazaS Dobudowa balkonów Gdynia (4) Jestem zainteresowana dobudową dwóch balkonów na II i III piętro w bloku... IwonaMik Tapicer - łóżko na wymiar (7) Poszukuje tapicera , który wykona łóżko na wymiar. A Aspar Meble (1) Polecam, nasza kuchnia jest piękna, co do milimetra wykonana dokładnie tak... user_138607221766 Majster (7) Usługi usługa Mieszkania Domy Lokale i budynki użytkowe Garaże i parkingi... Majster Prace stolarskie (2) Część, Czy możecie polecić dobrą firmę stolarską, która przygotuje meble do... Adam Poddasze (4) Witam jaki jest koszt m2 adaptacji poddasza z materialem i bez Mirek Detektyw-WM Recovery z Gdyni-macie jakieś doświadczenia? (3) Czy korzystaliście z ich usług i możecie napisać o ogólnych wrażeniach ze... Jadzia fachowcy ( anąse (2) Fachowcy Fachowcy Dekorator wnętrz (1) Witam serdecznie. mam małe zapytanie odnośnie dekoratorów wnętrz. Szukam... Mieszko polecane ekipy remontowe gdańsk (2) polecane ekipy remontowe gdańsk polecane ekipy remontowe gdańsk Internet - VOLTA, proszę o opinie. (116) Witam Ktoś już ma i korzysta ? Czy dotarli już do osiedla familijnego?... Bart Studnia w Chwarznie Wiczlinie (1) Hej, szukam kogoś kto wykona dla nas studni wód gruntwych. Chodzi tylko o... Kobiala24 Idea Remontu - dawniej Idea Remontu Dawid Kalman (1) Uwaga! Ostrzegam! ze względu na regulamin portalu zapraszam do kontaktu:... a.s. fachowcy ( anąse (1) Fachowcy Fachowcy fachowcy (1) Fachowcy Fachowcy