Renowacja drewnianych okien skrzynkowych (2) Poszukuję fachowca jw. Okna częściowo przygotowane do uzupełniania ubytków i... janna Szpachlowanie.40zl m2 malowanie 15 zł m2 (5) Nowe ceny My Malowanie profesjonalnie 781 999 673 (1) Remonty pod klucz To my
Chętnie przyjmiemy zlecenia na remont pomorskie (1) 781 999 673 Henry malowanie domów profesjonalnie (1) 517663517 Igor - Wykończenia wnętrz Wykonujemy prace: mieszkania, domy , biura, hale , lokale, sklepy, przychodnie, apteki, szkoły, (3) Wykończenia wnętrz Wykonujemy prace: mieszkania, domy , biura, hale , lokale,... Jan Ogród zimowy w Gdyni - naprawa (1) Witam, Po zabudowaniu tarasu (3 sciany ze szklanych powierzchni przedzielane... Anna Szkolenia na wózki/suwnice (2) W ostatnim czasie miałem przyjemność trafić na szkolenia z różnych firm gdzie... Suwnicowy Szukam dobrego stolarza w Trójmieście (6) Witam , szukam stolarza , dobrego w rozsądnych cenach. Do zrobienia kuchnia... Tomek Mała kuchnia na wymiar (2) Szukam kogoś kto zrobi mi ładne meble do malutkiej kuchni . Sprzęty... Ania Projekt logo i wykonanie strony internetowej - szukam kogoś kto wykona. (7) Proszę o oferty od kogoś, kto zajmuje się projektowaniem logotypów i... Sławek Szukam wykonawcy ogrodzenia kutego (2) Szukam dobrego wykonawcy ogrodzenia kutego w Warszawie. Kogo polecicie? remont przedpokoju-malowanie ścian szukam fachowca (48) szukam osoby do zrobienia ścian w przedpokoju nie mam pojęcia co bym chciałam... Sylwia Elewacja styropian... (1) Witam. Szukam kogoś do zrobienia w domku jednorodzinnym. Elewacji.macie... Kafelkarz (4) Witam. Pilnie poszukuje kafelkarza do lazienki i wc plus podlogi na... Ola1986 elewacja (1) witam poszukuje firmy lub osób zajmujących się projektowaniem elewacji bartek Drzwi wewnętrzne, ronkowski. (1) Witam, Na forum poruszane są różne tematy. Ja nauczony własnym doświadczeniem... Melex1 szewc, który buty SZYJE (1) czy znacie w Trójmieście szewca, który buty szyje, od podstaw, nie tylko... emka Montaż bramy, ogrodzenia- Wrzeszcz (2) Witam. Czy ktoś może mi pomóc znaleźć fachowca ktory umiałby zainstalowac... ola_h Energa, a może inny sprzedawca? (1) Niedługo kończy mi się umowa z firmą Energa. Konsultant do mnie dzwonił i... Czechu