Renowacje (1) Renowacje/Konserwację Oferuje swoje uslugi związane z konserwacją... MtK Malowanie mieszkania. (5) Witam, poszukuję wykonawcy, który specjalizuje się w malowaniu i... 502-516-962 Wzmocnienie fundamentów (3) Szukam wykonawcy na wzmocnienie / podbicie fundamentów domu jednorodzinnego z... Tomasz Gwóźdź
montaż drzwi Gdynia (5) Cześć znacie może kogoś kto za niewielkie pieniądze zamontuje mi nowe drzwi z... ja Generalny wykonawca poszukiwany - dom jednorodzinny (1) Poszukiwany Generalny Wykonawca do budowy domu jednorodzinnego w Kolbudach.... Tobol Firma latif tczew (3) Jestem zadowolona wystawiam lapke w gore za szybkosc i solidnosc . Pozdrawiam... Sylwia Doradca kredytowy (2) Witam poszukuje sprawdzonego doradcy kredytowego z Trójmiasta czy ktoś kogoś... Autor Kuchnie Piechocki (13) Witam szukam opini na temat Kuchnie Piechocki czy ktoś współpracował z tą... Jan Firma budowlana (3) Szukam sprawdzonej firmy budowlanej do budowy domu murowanego. Jarek Montarz Dzrwi (1) Witam serdecznie , ja osobiscie jestem zadowolony z usług tej firmy. Miałem... Serkofago Fox poszukuję fachowca - przeniesienie grzejnika (1) Poszukuję fachowca do przeniesienia grzejnika w mieszkaniu, wykonania kilka... Robert Poszukuję osoby, które korzystały z usług p. Dawida K. - Idea... w Gdańsku (1) Uwaga! Poszukuję osoby, które korzystały z usług p. Dawida K. działającego w... a.starosta Szukam murarza (3) Witam szukam murarza ktory wybuduje 1 ściankę działowa koło 6 metrów. Gdansk Michal Zasilacze i inwentery (2) Co poleciacie? Mamek Roboclean (6) Pragnę ostrzec wszystkie osoby a przede wszystkim firmy przed zakupem... Kubuś szukam architekta adaptacyjnego (2) kogo polecicie? Mila I.M.BUD Ireneusz Mruk- EKIPA BUDOWLANA KOSCIERZYNA (6) Witam, Poszukuję opinii o tej firmie budowlanej. Czy ktoś z nimi współpracował? Mateusz Bożdyński Montaż kabiny prysznicowej (6) Witam, Czy ktoś może mi podać ile może wynieść montaż nowej kabiny i... Lokatorka zaluzje meblowe (1) Witam.Poszukuje fachowca do montażu zaluzji meblowych.Prosze o pomoc. Stan Elektryk, pomiary (2) Zapraszam do zapoznania sie z oferta : https://m.facebook.com/pomiarygdansk/ Pozdrawiam