Klimatyzacja w mieszkaniu (1) Witam, poszukuje firmy w której kupie klimatyzacje w raz z montażem. Czy ktoś... Posadzka z mikrocementu (2) Witam, Szukam firm które wykonują posadzki z mikrocementu w trojmiescie. Katarzyna poszukuje kogos, chetnego do mycia okien w mieszkaniu, kwartalnie. (11) jak w opisie. posiadam 4 okna podwojne (pierwsze mieszkanie) oraz (drugie... ulryk
Ustawienie anteny satelitarnej (3) Witam czy ktos moze polecić jakiegos ustawiacza anteny?Przy gorszej pogodzie... Remigiusz Instalacja płyty gazowej (2) Kto w Sopocie i jaki koszt. Zainstaluje nową płytę gazową? Ktoś, coś? Jakieś... Sopocianka Jak szukać zlecenie (6) Ne mogę otszucac prace wykończeniowe bo chciałem rospoczonc działalność. W... Wykończenia wnętrz szybko i solidnie (2) Majster szuka pracy. Wykonuje wszelakie prace glazurnicze - lazienki,... Kamil Malowanie - ceny (3) Witam Jako, że powoli przymierzam się do mini remontu, to chciałbym rozeznać... Nowy na swoim Zlecę montaż regału Billy Ikea (2) Poszukuję kogoś, kto zmontuje regał Billy Ikea z nadstawką i drzwiami Oxberg.... regał Wykonanie ścieżki na działce ROD (3) Witam. Ile kosztowałoby wykonanie chodniczka z kostki lub małej płyty... Rafał szukam ekipy budowlanej (1) Szukam ekipy budowlanej do wylania płyty betonowej pod budowę altany... Darek Pilne Szukam pracy dodatkowej pilne od zaraz (3) Witam szukam pracy dodatkowej dorywczej na terenie trojmiasta okolic . Mam 26... Mm Firma (1) Ostrzegam wszystkich przed tą firmą. Nie bedę dużo opisywał, moją 85 letnią... Jack Stolarz (2) Polecam z pełnym przekonaniem P Sławomira Okuniewskiego jest... Basia Pomiary elektryczne a ubezpieczenie domu. (1) https://ogloszenia.trojmiasto.pl/remonty-budowlane/elektryk-czy-wiesz-ze-wlas... ergo.gd wykończenie pod klucz home staging (1) Wykończenie mieszkania pod klucz. Odbiór z klientem, projekt aż po pełną... franka.ds Banino Pępowo wykończenie pod klucz (1) Wykończenie pod klucz. Odbiór z klientem, projekt aż po pełną satysfakcję,... franka.ds Wenta meble (3) Zdecydowanie nie polecam!!! podpisalismy umowe na meble do calego... Oliwia Mur oporowy (1) Szukam kogos do zrobienia murku oporowego w Gdyni. Kontakt mailowy... Grzegorz Remont lazienki (1) Szukam solidnego wykonawcy do remontu lazienki(lato 2019):skucie starej i... Marcin