Instalacje kablowe TV (1) Jeśli masz problem z kablami, chciałbyś przerobić swoją instalację, masz... Fachura Naprawa pralek, zmywarek, piekarników, kuchenek gazowych, lodówek (1) Profesjonalna naprawa urządzeń gospodarstwa domowego AGD 731791594 Fachura Ogrodzenia Tymczasowe / Budowlane - Sprzedaż - Wynajem (1) Szanowni Państwo, Prężnie działająca firma na terenie całej Polski ma w... Michał pietras Salvada SC
Szukam hydraulika (12) Jeśli ktoś zna hydraulika w Baninie do drobnej naprawy (wymiana krótkiej... Piotr okna karczewskibau.eu (1) polecam firmę, profesjonalnie. szymon Listwy przypodlogowe (3) Szukam osoby do montażu kolejnych listew przypodlogowych w całym mieszkaniu i... Agnieszka Sprzatanie (3) Czy ktos sie orientuje jakie maga byc stawki za sprzatanie poremontowe... Brygida Sprzątanie domów Różyny, Łęgowo, Skowarcz, Pszczółki (1) Podejmę się sprzątania domów w ww miejscowościach po godzinie 15 w tygodniu... lizzued88 Naprawa schodów zewnętrznych prowadzących do budynku (1) Czy ktoś poleci mi fachowca, który naprawił by mi kilk stopni schodów prowadz... nitecka Zlece wykonanie mebi na wymiar w kuchni (2) Kuchnia 4,7m2 meble biale polysk jasno brazowe blaty. 519-848-044, Wejherowo Dorota Serwis rekuperatora (1) Witam Szukam serwisanta/serwisu do przeglądu rekuperatora firmy Vasco. Dzięki... MM Zlecę montaż kabiny prysznicowej (3) witam, Mam do zamontowania nową kabinę prysznicową na wysokim brodziku z... tom Poszukuję osoby do renowacji kanapy (2) Mam częściowo (tylko z jednej strony) zapadniętą kanapę. Chciałabym ją... Nel klimatyzator pokojowy - SERWIS (1) Witam, szukam w 3miescie jakiegoś miejsca które zajęło by się serwisem... tom Stanowczo odradzam zakupy w sklepie Comfortbe.pl stacjonarnym lub internetowym (1) Zamówienie nastąpiło w dniu 24.03.2018 na dwa łóżka z notą do wykonania,... Sd UPC - Cesja (2) upc cesja !! Z uwagi na przeprowadzkę w miejsce nieobsługiwane przez UPC... czarekkusaj Mieszkanie 36,8 m2 (3) Witam, zlecę wykończenie mieszkania, stan deweloperski, lawendowe wzgórze 505... Osoba szukam fachowców do przestawiania ścian i grzejników... kogo polecacie? (1) dzien dobry. szukam fachowców do przesunięcia kuchni... zamkniecie obecnej i... Monika Wywóz nieczystości płynnych - Gdańsk ? (3) Dzień dobry, Szukam firmy, osoby prywatnej do wywozu nieczystości płynnych... Dorota SpeakUp (1) Nie polecam - szkoła beznadziejna i jeszcze po zakończeniu kursu trzeba się... Gori123