Okna - sprzedaż i montaż. (5) Kogo polecacie? Dziękuję za pomoc. PAO Posadzki betonowe - szukam wykonawcy!!! (2) Szukam wykonawcy z wolnym nieodległym terminem - podłoga w pomieszczeniu ok.... ejka Tapetowanie - kogo polecacie? (9) Witam Mam do wytapetowanie półpiętro w domu w Baninie. Dokładnie zakupiłem... TE
Szukam Zduna (3) Szukam zduna do czyszczenia komina ewentualnie remontu. Macie kogoś godnego... xyz Ostrzegam przed nierzetelnym wykonawcą Danielem Sz. (1) Nie polecam i ostrzegam przed firmą System Bud lub Dan Bud. To jest... klient_gdynia Remont Morena (4) Dzień dobry, poszukuję firmy, która podejmie się remontu- odświeżenie... Morenolove Poszukuje Kafelkarza okolice 15.06 (5) Jak w temacie poszukuje ekipy ktora wykona dla mnie 2 lazienki - pierwsza z... Wabart wybuch pieca kaflowego (7) Wybuchł mi piec kaflowy kilka godzin temu. Góra pieca podskoczyła na moich... jagoda Operator żurawia samojezdnego hydraulicznego (2) Poszukuję operatora żurawia samojezdnego hydraulicznego od 100 do 500 ton.... PersonalnySerwis Studio BTA - proszę o opinie (4) Czy ktoś korzystał z usług wykończeniowych Studia BTA - Biura Twórczej... Aleksandra esfgcc (1) Czytam sporo na ten temat na : http://wp.pl/ HTML , BBCODE Praktykant Poszukuje GAZownika (1) Poszukuję firmy, wykonawcy do wymiany pionu gazowego w budynku. Trzy... Wojtek Projekt koncepcyjny (1) Poszukuję studenta architektury, który przygotuje tanio projekt... Roman Energa- zawyżony rachunek (12) Czy ktoś z Was też dostał w ostatnim czasie mocno zawyżony rachunek za prąd? Emi Łazienka od podstaw (3) Witam poszukuję dobrego fachowca, do remontu lazienki, wstawienie... Zagubiony wśród majstrów. Renowacja drzwi (2) Szukam do renowacj drzwi pomorskie AnnaK Kalinowka Szukam mieszkania - wynajem (1) Witam . Poszukuje mieszkania ( kawalerki ) do wynajęcia od 1 maja , niestety... Asia BON INDECO TRÓJMIASTO na kuchnię (3) Dzień dobry. Posiadam na sprzedaż dwa bony INDECO TRÓJMIASTO na kuchnię.... Gdynia Płyty k-g, szpachlowanie, malowanie, położenie paneli - szukam fachowca (1) Poszukuję kogoś do przygotowania pomieszczenia pod garderobe około 2 m2.... dobry hydraulik gdańsk (5) Hej, czy możecie mi coś polecić ? MoniczkaMoniczka