Dobry kamieniarz w przystępnej cenie (1) Dzień dobry:-) Czy ktoś korzystał z usług kamieniarza (kuchnia, parapety)?... Radomir Garderoba- zabudowa (1) Witam, Chce wykonać zabudowę garderoby ok 4.5 m^2. wys. ok.2.8m Interesują... Krystian Szukam. (4) Cześć. Mój ojciec ma warsztat samochodowy. Planujemy przeprowadzić tam... Adrian1960
jeszcze mam czas na decyzje (2) witajcie Szukam wiarygodnego wykonawcy który realizuje domy projekty,... Wlawo Podłączenie płyty indukcyjnej - Gdańsk (19) Witam :) proszę o namiar o elektryka z uprawnieniami, który szybko i w miarę... mama :) Ostrzenie brzytwy (6) Szukam osoby lub firmy na terenie Trójmiasto która odpłatnie naostrzy brzytwę... megbg2010 Pompa ciepła i rekuperator- jaka firma? (4) Planuje rozpocząć w tym roku budowę domu. Poszukuję firmy, która zajmuje się... justicia85 Iniekcja krystaliczna (2) Czy ktoś poleci dobra firmę do wykonania iniekcji krystalicznej w Baninie. bagnino remont domu (3) witajcie Polecicie jakiegoś fachowca z wiedzą i profesjonalnym podejściem... adelajdakas Szafa na wymiar - poszukiwany stolarz (3) Poszukuję stolarza, który wykona tego typu szafę narożną:... Ale Rozwiązania reklamowe (4) Witam serdecznie Poszukuję firmy która w swojej ofercie posiada kompleksowe... Zlecę pracę na wykonanie ogrodzenia pod ogródek (3) Witam, poszukuję osoby która by wykonała nie duże ogrodzenie... kri Budowlaniec (3) Szukam kogoś do naprawy dachu i zbycia oraz założenia nowych tynków. Ania Dobry hydraulik Rumia (1) Czy możecie kogoś polecić na terenie Rumi i okolic? Szukam dobrego hydraulika... krzysztofmilewskin Schody prefabrykowane żelbeton (1) Poszukuje firmy , która wykona schody prefabrykowane żelbeton. We Komandor Pomorze SA (2) Mam wykonaną przez nich kuchnię. Jest po kilku poprawkach, ponieważ... KS Kuchnie Walentynowicz Elbląg (2) Hej, czy ktoś zamawiał Kuchnię w firmie Zakłady Meblowe Jan Walentynowicz?... gosia1983 Nieuczciwy wykonawca - budowa fundamentu (10) Witam, zleciliśmy wykonanie fundamentów naszego domu pewnej firmie. Robota... Kasia Kominiarz (2) Witam, Chciałabym prosić o polecenie jakiegoś dobrego kominiarza (do... XXX Podłączenie wody do działki budowlanej. (1)