Stolarnia MADIO - Rumia (6) Uważajcie na stolarza oszusta, właściciel tej stolarni tonie w ogromnych... Dobromir Skarga (2) Jestem nie zadowolony ze współpracy z Dekpolem na ulicy Hoffera zamykając... Dariusz Piechocki Ktos z uprawnieniami budowlanymi (2) Hej, szukam kogoś z uprawnieniami budowlanymi/ inzyniera do odbioru... Mariusz
Działki pod budowe domu (3) Gdzie warto teraz w okolicach Trójmiasta szukać działek pod budowe domu?... Artur Budowa Domu SSO (1) witam szukam firmy budowlanej do SSO / SSZ . Budowa domu w Gdynia. Pozdrawiam Budowac or not Budowac Badanie termowizyjne-zlece (7) Znajomi w związku z problemem niedogrzania mieszkania zamówili badanie... PiotrOla Firma sprzątająca (2) Zna ktoś jakąś firmę sprzątającą? Poszukuję kogoś do sprzątania pomieszczeń... poolla Domy przy Tanecznej - opinie i oceny (15) Na skraju osiedla Wiszące Ogrody w Kiełpinku, na niewielkim wzniesieniu, z... trojmiasto.pl Hydraulika pilnie potrzebuje (1) co się może stać, jeśli nieużywaną stacje uzdatniania zalałam wodą? niechcący... isia STOLARZA !!! (7) Witam. Poszukuję stolarza. Do wykonania zabudowa w kuchni, 2 szafy i... Izaizaiza Pomoc w spłacie zadłużeń ZUS/US, pomoc w pozyskaniu gotówki na inwestycje, cele dowolne! (1) Potrzebujesz gotówki na bieżącą działalność lub realizację planów... Mateusz Cena. (4) Cena za gładzie+malowanie na biało.Bielsko biała.wyremontować 2 pokoje około... Marcin.r Poszukuję Firmy która montowała okna aluminiowe (1) Witam. poszukuję Firmy która montowała okna i drzwi aluminiowe w Warszawie na... skonek1234 Wygłuszenie mieszkania - szukam wykonawcy (4) Jaka firma będzie w stanie zrobić mi coś z jedną ścianą (styczną z sąsiadem)... Jędrek Orange czy UPC ? (3) Jakiego operatora wybrać jeżeli chodzi o tv i i internet domowy w Gdańsku? Tomek cieknąca spłuczka, zapieczony zawór - hydraulik cennik Gdynia (6) Witam szukam pomocy, ale wszędzie słyszę wycena indywidualna na miejscu, nie... spłuczka Firma zleci wykonanie kręgów studziennych (1) Firma zleci wykonanie kręgów studziennych, kratki drenażowej celem... Rinuś Naprawa kanapy (1) Może ktoś z was pomoże! Ostatnio mój kot podczas mojej nieobecności z nudów... malakociara Kto ułoży mi kafelki? :) (7) Witam. Szukam fachowca,za rozsądną cenę.Schody wewnątrz + płyta gipsowa. Dor Sprawdzony fachowiec/firma remontowo-budowlana (13) Planuję remont mieszkania i szukam sprawdzonego, solidnego fachowca. Może... mieszkanka