Budowa a środowisko (1) Czy budując dom duże znaczenie miała dla was kwestia środowiska? Przymierzam... Kasiek Poszukuję Kafelkarza Lokalizacja Pszczółki (1) Jak w temacie jest potrzebny Fachowiec a nie partacz :) do położenia kafli... anonim finansowanie (1) oferuję pomoc finansową, wszystkie poważne mapie przeciwnie, ma trudności... Luc FASTER
Meble do kuchni (6) Witajcie! Chcemy z żoną zrobic wkońcu kuchnię, jako że finanse nie... user_137692884944 Monument 9 UNIKAĆ!!! (2) Oddałam telefon do naprawy , zawiesił się system powiedziałam , ze trzeba... marzenalo Podłączenie zmywarki (2) Witam, poszukuje osoby która podłączy w piątek zmywarkę w Rumi. Marta Gdzi naprawic piec akumulacyjny? (3) Szukam firmy/osoby, która naprawi mi piec akumulacyjny rok prod. 1994/95... Klaudia Szukam osob do malego remontu pokoju (2) Chcę jeszcze we wrześniu zrobić niewielki remont pokoju. Wymiary pokoju... Kamada Nabijam: Napy, Nity, Oczka (2) Witam serdecznie Nabijam napy nity oczka kontakt 6-6-0-4-4-9-5-5-5 zapraszam Enaven Kafelkarz i docieplenie poddasza (1) Szukam sprawdzonych firm, osób godnych zaufania i polecenia. Żadnych... Ola wykończenie mieszkania - 35m2 (3) Pilnie poszukuję kogoś sprawdzonego, zależy mi na czasie. Ewa szukam projektanta wnętrz (9) Witam! Poszukuję pomocy przy aranżacji salonu z aneksem kuchennym. Głównie... Ania z Gdyni Pseudofachowcy (1) Ostrzegam przed dwoma Panami Wojciech i drugi nie pamiętam jak się nazywa... Lariska Gdzie wynajmę glebogryzarkę? (2) Jak w temacie najlepiej okolice Chwaszczyna hanula Szukam dobrego, sprawdzonego notariusza. Kupno-sprzedaż mieszkania. (4) Jak w temacie. Z Gdańska. Patrycja Ito Design - nie polecam (1) Nie polecam w/w firmy. Ponad 8 miesięcy opóźnienia w realizacji zlecenia.... fishuuu Usługi krawieckie "Żaneta"  Sopot (1) Usługi krawieckie "Żaneta" . Jest to naprawdę prawdziwa przyjemność... akirasaba Szukam montera sieciowca (1) Poszukuję osoby z branży teleinformatycznej, która zarobi kabel ethernet i... joanna kto kładzie kafelki? (4) potrzebuje kogos kto szybko i tanio położy kafelki w łazience ggg Obłuże- jaki internet (5) Witam Jaki internet polecacie na Obłużu ( ul. Unruga) ? mors100