Odbiór mieszkania (2) Wita, niedługo odbieram mieszkanie i potrzebuje fachowca, który pomoże... Natalia Cykliniarz (1) Witam. Poszukuje cykliniarza do odnowienia parkietu w dwóch pokojach. Termin... Beata potrzebni fachowcy do remontu mieszkania w Gdansk, Nowe Ogrody (4) Zdecydowalismy sie wyremontowac cale mieszkanie w powojennej kamienicy obok... antonif
Perfecto - usługi remontowo-budowlane z Obrońców Wybrzeża Gdańśk (1) Nie polecam!!!pracownik - właściciel firmy pojawia się na wycenie do remontu... Karolina sprzątanie (1) Dzień dobry poszukuję Pani do sprzątania domku jednorodzinnego tel. 601 65 61 77 Grażyna D Szukam do położenia kostki brukowej (1) Poszukuję osoby do położenia kostki brukowej 30 m w Baninie. Mieszkaniec Wykończenie mieszkania (2) Witam serdecznie, pod koniec roku odbieramy mieszkanie od deweloper i... Dawid Kompleksowy remont łazienki (2) Cześć, szukam dobrego, rzetelnego fachowca do remontu łazienki. Wymiana... oczki elewacja zewnętrzna (7) Czy ktos jest w stanie polecić solidnego wykonawcę do wykończenia... mk Poszukiwana firma budowlana która podejmie się budowy nieruchomości w Niemczech (2) Witam reprezentuję Niemiecką firmę która oferuję kontrakt na budowę... M.B Hydroizolacja tarasu 10m2 - Gdynia Redłowo (2) Poszukuję rzetelnego fachowca do hydroizolacji tarasu - zerwanie istniejących... Kamila remont dachu, zerwanie i połozenie papy =>RUMIA (3) potrzebuję wyceny remontu dachu z tarasem razem 40 m2; potrzeba zerwanie... Monika Prawnik / porada prawna - kredyt CHF 2008 (11) Witam, w Polsce organizują się ludzie ws. pozywania banków za niedozwolone... stzky Meble kuchenne na wymiar (4) Poszukuję dobrego stolarza, który wykona meble kuchenne na wymiar do mojego... Dorota trawnik , rownanie terenu (2) witam, jaka firme , polecacie na wyrownanie terenu , przygotowanie pod... karol Schody drewniane na beton kogo polecacie - Rumia, Reda, Puck, Wejherowo i okolice? (1) Witam wszystkich. Chcę zlecić ułożenie schodów drewnianych na betonie plus... lukib Budowa domu technologia traconego szalunku (1) Witam , poszukuję firmy budowlanej która zajmuje się budową domu z technologi... WR PSEUDO FACHOWCY !!!! (2) Kompletnie nie polecam tych " mistrzów " !!! Nie wiem skąd się biorą te... Piotr cekolowanie (3) Witam mam swoja dzialnosc budowlana wykonuje cekolowanie 17zl metr malowanie 8zl solidny.budowlaniec@wp.pl Instalacja elektryczna (1) Potrzebuje w kuchni dołożyć gniazdka elektryczne. Instalacja jest stara i tu...