Poszukuje fachowca, ktory wstawil by mi drzwi pokojowe (1) Witam. Poszukuje Pana solidnego, w rozsadnej cenie , ktory wstawil by mi... Magda Szukam ekipy do dokończenia stanu surowego otwartego (1) Gotowe ławy fundamentowe, dom 160m + garaż 40m. Lokalizacja Chwaszczyno.... user_137692892181 kłamliwa reklama w radio złote przebije (3) ludzie nie słuchajcie reklam w radio złote przeboje Tr. - to fake reklam... jarosław jackowski
kominki montaż (10) Czy może mi ktoś polecić dobrą firmę montującą kominki. Dorota szukam fachowców do wymiany okien (3) SZUKAM rzetelnej, sprawdzonej ekipy (najchętniej nie za miliony ;) ) do... asiarol Pomoc domowa - polecicie kogoś z Banina? (24) Witam, czy ktoś z Was może polecić Panią, która pracuje dorywczo jako pomoc... mieszkanka Banina Obróbka drewna / tokarstwo (1) Poszukuję kogoś w Gdańsku, kto mi zrobi z kijów od miotły ołówki :) A ciut... sadyl unikać VOLTY (2) internet może i dobry jeżeli działa, jak dzwonisz do obslugi to słyszysz :... ja z zaspy sprzątanie (1) poszukuje panią do posprzątania po remoncie w dniach 22-23- maj - mycie okien... user_138614706641 Kafelkarza - Szukam (9) Witam, Szukam kogoś z okolic Bojana kto robi łazienki, prosze polećcie kogos... Jacek Architekt poszukiwany (6) Poszukuje projektanta/architekta do wykonania projektu rozbudowy domu,... ask cyklinowanie podlogi z desek (3) czy ktos osttanio korzystal z uslug jakiegos dobrego fachowca od cyklinowania... kika Gdzie znaleźć resztki farb? (1) Witam, czy ktoś zna jakąś firmę lub osobę prywatną, której zostały resztki... patanna Wynajmę 2-pok. mieszkanie w Pruszczu (1) Wynajmę 2-pokojowe mieszkanie w centrum w Pruszczu Gd., w bloku, 4 piętro. Od... D1235 Ogrzewanie (1) Witam .mam pytanie. Mieszkam od roku w mieszkaniu komunalnym 43 metrow... syla169@wp.pl Poszukuję stolarza lub złotej rączki (3) Szukam stolarza lub złotej rączki do zrobienia tarasu i zadaszenia nad... Karolina Zlecę położenie chodnika około 200 m (3) Zlecę położenie chodnika 200m o szerokości 140cm (4 płytki po 25cm)... Patj Wertykulator_Banino (8) Posiadam wertykulator spalinowy o szerokości roboczej 42cm z koszem 45l do... Krzysztof ekipa budowlana (1) Czy mam przyjemność z Panem który był oglądać i wycenić remont. Jeśli tak to... Ewelina Uwaga na VanFisk! (1) Firma niegdys ceniona wyludza pueniadze i nawet nie probuje realizowac... RJ