Zlecę ułożenie kafli (16) Szukam osoby która połozy kafle podłogowe na powieszani mniej więcej 35... Lukasz drewniany dom (8) Witam Poszukuje firmy, któa wybuduje dom drewniany- projekt nasz lub z... Aga M. Elektryk - gdzie w okolicy? (15) Cześć Znacie może jakiegoś dobrego elektryka w Baninie albo okolicach?... Bart
Zakurzacze (1) Jeżeli ktoś pisze zakurzacze to prawdopodobnie jest z robocleana. Sprzęt... Kefir Wykończenie pod klucz (1) http://smlmieszkania.com.pl/ SML tapetowanie może ktoś zna fachowca (18) pomóżcie drogie mamy potrzebuję fachowca tapetowanie . Gdynia może kogoś... goralka Climazui sp z o.o (1) Firma Climazui sp z o.o do tej pory nie nie rozliczyła się z moją firmą za... Wm BETON (1) WITAM potrzebuje chudy beton w dobrej cenie w formie sypkiej z dostawą na... Regał do pokoju dziecka - jaka cena? (10) Kto i za ile podjąłby się wykonać regał do pokoju dziecka? Wysokość 62,5 cm... Gosia Prace ogrodnicze/ działka rod (3) Nie mogłam dopasować tematu to innych kategorii forum dlatego piszę tutaj.... Martyna Zdun pilnie potrzebny ;( (2) poszukuje kontaktu do spr zduna, niestety bardzo ciężko znaleźć odp osobę... przyszla mama Zdjęcia i filmy wnętrz. Nieruchomości z lotu ptaka. (1) Witam! Nazywam się Piotr Markiewicz i oferuję dokumentację fotograficzną i... Fotologic Odświeżenie skórzanej kanapy - gdzie? (1) Mam skórzaną kanapę, która wymaga odświeżenia - przeczyszczenia, chyba... Werwa zlecenie (5) Witam .Odbieram pod koniec marca mieszkanie od dewelopera i szukam wykonawcy... radek kafelkarza solidnego szukam (6) szukam kafelkarza do poprawki po spartaczonej zabudowie. Jest do poprawienia... Łukasz Mieszalnik - potrzebny elektryk (3) Potrzebny elektryk - kupiłem dwa używane mieszalniki spożywcze do proszków i... Darekk32 Poszukiwany rzeczoznawca do wyceny starej nieruchomości (1) Czy ktoś wyceniał przedwojenne budynki od fundamentów po strychy? Zależy mi... Ekran projekcyjny kupno i montaż (1) Czy znacie może jakąś firmę z Trójmiasta która zajmuje się sprzedażą ekranów... Karo Szukam dobrego kafelkarza (6) Witam szukam dobrego kafelkarza do położenia płytek w 3 łazienkach w... Miki Dom z gotowych elementów prefarbykantów (1) Witam , czy ktoś w trójmieście ma wybudowany dom technologią energooszczędną... Ness