płytki podłogowe, gdzie ? (3) płytki podłogowe , czy ktoś kładł ostatnio i może polecić firmę która tanio... Piotr Docieplenie domu styropianem-szukam wykonawców (1) Witam. Latem będę chciał ocieplić dom styropianem 15 cm. Powierzchnia ścian... user_137694070967 Sprzątaczka (1) Firma sprzątająca poszukuje panie do sprzątania obiektów tel 500 829 779 Justyna
Okna drewniane na wymiar (1) Witam, mieszkam w starej kamienicy i poszukuję firmy która zrobi i zamontuję... Tomek Poszukuję firmy do wybudowania domku (7) Poszukuję firmy, która zbuduje mi dom drewniany o wymiarach 5,5x6 KasikRot Fundament pod dom drewniany (7) Poszukuję wykonawcy fundamentu pod dom drewniany, najlepiej z okolic... tricity domek na dzialke (3) Szukam stolarza, ktory podejmie sie wykonania domku na działkę. domek o... MamaJasia Całoroczny domek z drewna (42) Słuchajcie zaczęłam się interesować domkiem z drewna takim całorocznym. Czy... lisiczka Szukam firmy Stolarskiej (3) Witam, poszukuję firmy stolarskiej do wykonania tarasów, schodów, parkietu,... investor Nadzór Prac Wykonczeniowych (1) Może ktoś potrzebuje nadzoru prac przy wykończeniu mieszkania?... Krzysiek Cyklinowanie - kogo polecacie? (15) Witam, Czy możecie polecić dobrego fachowca do cyklinowania podłóg?... lyneth Beton b 20/25 (3) Witam szukam namiaru na beton w dobrej cenie z pompogruszką w ilości około... PIOTR Dekorator/projektant wnętrz poszukiwany. (5) Witam. Poszukuje namiary na jakiegoś projektanta wnętrz bądź projektantkę.... Kasieńka:) naprawa pralki (2) poszukuję solidnego pana do naprawy pralki Elektrolux alicja Wymiana drzwi w mieszkaniu - dopasowanie do istniejących futryn (4) Witam, szukam firmy która solidnie i tanio wykona wymianę drzwi w mieszkaniu... pad Kuchnia na wymiar (4) Potrzebuje polecenia- solidnie i nie za miliony. Ktoś coś? okon.taka.ryba Piotr Gostomczyk - opinie? (1) Dwukrotnie byliśmy umówieni na spotkanie, i dwukrotnie się nie pojawił bez... user_138624389031 Poszukiwany malarz pokojowy (1) Witam, poszukuję malarza pokojowego, który podjąłby się pomalowania pokoju... Kajetan Zlece wykończenie lokalu usługowego, od zaraz (4) Zlecę adaptację lokalu usługowego w Gdańsku, 150m2. Z materiałem, od zaraz... xpiotr Meble na wymiar (3) Podejmę się wykonania szaf z drzwiami przesuwnymi, zabudowy i garderoby.... stolarz