Meble na wymiar (3) Podejmę się wykonania szaf z drzwiami przesuwnymi, zabudowy i garderoby.... stolarz Firmy do wykonczenia damu (4) Witam, w marcu odbieramy dom i poszukuje firm ktore wykonaja kuchnie schody... Kasia Hydraulik poszukiwany. (2) Hej! Poszukuje dobrego hydraulika na fuszke .. 30min pracy.. Mieszkam w... Ja
Poszukiwany hydraulik (1) Pilne. Podłączenie wanny i umywalki do starych rur stalowych. marzena514@wp.pl marz drewniane schody (5) Witam....przymierzam się do remontu schodów wewnątrz domu...prace mają polega... zeb płyta fudamentowa (5) witam poszukuję osoby która wykona płytę fudamentową o grubości 30 cm z... on Alarm namiary na profesjonalistę (6) Witam, jestem nowa w tym rejonie, mam duże mieszkanie na parterze, w którym... Sylwia Dachy płaskie (3) Poszukuje dobrego fachowca aby wykończyć dach płaski nad garazem ogrzewanym Sonia D POSZUKUJĘ FIRMY BUDOWLANEJ (3) Witam czy ma ktoś namiary na dobrą ekipę budowlaną w miarę przystępnej cenie... BARTEK Kafelkarz (6) Szukam fachowca do kafli i wylewki. marz Drogiego stolarza (1) Dzień dobry Szukam drogiego stolarza. Solidnego, terminowego, pedantycznego.... Klient Szklarz (2) Szukam szklarza, kgoś naprawde super znającego sie na robocie, takiego który... K. Poszukuję kafelkarza (17) Czy ktoś może podzielić się świeżymi opiniami na temat kafelkarzy, którzy... syrenka Meble kuchenne (4) Czy możecie polecić solidną firmę/stolarza do wykonania mebli kuchennych w... Kasia Remont łazienka (13) Witam mam do zlecenia remont łazienki ok 5m2. Zakres prac: - demontaż... PRL Stół do salonu na wymiar (2) Szukam dobrego fachowca, który wykona mi stół na wymiar do salonu z... sarah227 Mur oporowy (5) WItam Jak w tytule szukam firmy do wykonania muru oporowego. Mozecie polecic... Gdynianin Kafelki (4) Szukam dobrego kafelkarza. Jaka cena za metr ? edi Poprawki po pseudo .... (4) Chcemy polecić usługi Pana Piotra z Gdyni który wykokał nam poprawki po... plusik drewno kominkowe - gdzie kupujecie (2) polecacie jakies sprawdzone firmy, ktore nie oszukuja na mp i wilgotnosci? Ishtar