tanie i dobrze wykonane meble kuchenne Wejherowo i okolice (20) Szukam dobrego wykonawcy mebli kuchennych rozmawiałam z wieloma ceny wahają... ona_? Poszukuje hydraulika (1) Witam posiadam piec defro akm uni 24kw ze sterownikiem. Obecnie mam tylko... Artur Schody - Kosakowo (3) Witam, szukam wykonawcy do obłożenia betonu stopniami drewnianymi. W... Marcin
zlecę odeskowanie dachu (1) zlecę odeskowanie dachu + papa bądź samo odeskowanie dach około 200 m2... Marcin Remont korytarza oraz odświeżenie pokoi (2) Poszukuje firmy do zrobienia remont korytarza i odmalowanie 3 pokoi. Wiecej... Slawek Elektryk okolice Kolbud (3) Witam poszukuję elektryka polecacie kogoś? Ala do zbudowania ścianki gipsowe na boksy + malowanie (1) Witam, Mam do zbudowania w lokalu 2 boksy o wymiarach 220x260 i wysokości 250... tomek osłona tarasowa (1) Czy ktoś z Państwa ma taras lub altankę osłoniętą przezroczystą plandeką?... Iza Fugowanie.. potrzebny perfekcyjny majster (40) Są dwie rzeczy, których nie cierpię, choć oczywiście zrobię: Szpachlowanie... sadyl Pilnie poszukuję fachowca do usterki hydrauliki(lokalizacja przecieku i naprawa)+naprawa glazury (2) Pilnie poszukuję fachowca do zlokalizowania wycieku wody w... Valdi Stolarz meblowy (1) Wycięcie otworów i montarz płyty na szafki kuchenne i zlewozmywak Andrzej J. Wątek o kominkach w salonie - rady, pytania itp. (21) Polecacie jakieś firmy, ludzi do kupna i montażu kominka (z obudową np.... Remes ogrzewanie podłogowe - szukam fachowca (5) Witam.Mam problem z ogrzewaniem podłogowym,szukam fachowca.Tel 607813617. doka Telewizja Limes (1) Witam, czy działa Wam obecnie telewizja od Limesa?! U mnie nic od dwóch dni... Krystian Listwy podlogowe, styl "amerykanski" (11) Mam pytanie czy ktos z was ma takie listwy podlogowe nietypowe. One sa... Zzzz Cekolowanie poszukuje wykonawcy (4) Witam. Poszukuję osoby do wycekolowania pokoju o powierzchni 15m/2 oraz... WW monter do mebli kuchennych (2) Witam, poszukuję montera do zamówionych mebli kuchennych, który szybko,... pad Hydraulik + wymiana parapetów (2) Witam. Poszukuje fachowca do wymiany dwóch grzejników w pokojach. Najpierw... Piotr Kogo polecacie do wykonania rolet wew. w Rumii (5) Poszukuje firmy która wykona i zamontuje rolety wewnętrzne w Rumii. Proszę... Alka Podłączenie kuchenki gazowej do butli (2) WITAM. Poszukuję fachowca który podejmie się podłączenia kuchenki gazowo... Kuchenka