Barierki balustrady (3) Poszukuje wykonawcy barierki przy schodach szkło+stal ostatni Pan wziął... M&K&S Plisy (3) Poszukuję chętnych do wykonania plis w oknach. Wymiary szyb: 1) 66,5cm x... ewa cykliniarz - ostrzeżenie! (3) Ostrzegam wszystkich przed cykliniarzem ogłaszającym się m.in. na OLX... Joanna
fototapeta na zamowienie plus montaz (9) szukam firmy, ktora robi fototapety na zamowienie, wg uwag klienta (projekt... piegoosek Dobra Kuchnia (3) Kuchnie godne uwagi !!! aga Zabudowa do łazienki (5) Witam, poszukuje osoby do wykonania zabudowy w łazience - szafka wisząca oraz... Dorota cegly w mieszkaniu (3) Słuchajcie. Remntuje mieszkanie. Marza mi się takie wstawki z cegieł. Mam... Elka1233 Poszukuję stolarza fachowca do drzwi (7) Mam do zamontowania wewnęrzne drzwi do pokoju z Castoramy. Szukam fachowca .... Iwona Meble kuchenne na wymiar (8) Witam poleci mi ktoś dobrego i taniego fachowca co zrobi mi kuchnie na wymiar... A. Szukam firmę budowlaną z trójmiasta. (2) Poszukuję firmę budowlaną budującą domy z drewna. Ktoś mógł by mi jakąś... xxx Co zrobić? (16) Pewien czas temu wykonywałem remont kamienicy z lat wojennych.Niecały rok po... Jan Szukam od zaraz - cekolowanie, gruntowanie, malowanie (11) Zlecę cekolowanie, gruntowanie i malowanie na biało raz. Cekolowanie -... kasss Szukam firmy sprzątającej groby (2) Witam, szukam firmy która sprząta groby, chodzi o dokładne umycie nagrobka ze... Monika Szukam dekarza zrobienie dachu (3) Witam poszukuje dekarza, który wykona cały dach z więźba dachowa i pobozy... Ela Kuchnia (5) Witam szukam dobrego stolarza do wykonania mebli kuchennych Edyta kuchnia (2) Witam, Chciałabym zmienić same fronty w kuchni, albo je przemalować. Czy... ~~nat detektor kabli w ścianie (5) Wynajeliśmy nowe mieszkanie i chcemy powiesić kilka nowych rzeczy na ścianie,... Szymon Firma zleci wykonanie wylewki na zewnątrz z betonu (1) Firma zleci wykonanie posadzki betonowej na zewnątrz wymiary: 4,60 x 2,80... SECURITY Sp. z o.o. Czy ktoś korzystał z oferty firmy Union Invest z Lipusza (1) Witam, jak w temacie. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą firmą? Szukam... Ewa tanie i dobrze wykonane meble kuchenne Wejherowo i okolice (20) Szukam dobrego wykonawcy mebli kuchennych rozmawiałam z wieloma ceny wahają... ona_?