Gładzie gipsowe - namiary do rzetelnej firmy (6) Witam. Czy możecie polecić kogoś do wykonania gładzi gipsowych + małej... Jar Czy potrzebujesz pilnej pożyczki, (1) Czy potrzebujesz pożyczek prywatnych lub biznesowych do różnych celów? ** Czy... Tom thompson Komu zlecić wyniesienie dwóch starych sof pod śmietnik pod blokiem? (5) Mam dwie stare, zniszczone sofy, chcę się ich pozbyć. Mieszkam na 3 piętrze i... lk
Elektryk Gdansk/Wrzeszcz poszukiwany (2) Czy może ktoś polecić dobrego i uczciwego fachowcę ? Potrzebuję elektryka, do... kenshin Sprzatanie (1) Witam, ktos moze polecic dobra firme sprzatajaca mieszkania? Najlepiej z... kass Nie polecam! (1) Klinika Urody Primavera. Nie polecam!!! - mimo nie skorzystania z usługi.... Krystyna_12345 Renowacja wanny (1) Ile kosztuje renowacja małej wanny akrylowej ,proszę o adres... "Buduj z Muchą" poproszę o opinie (1) Czy ktoś współpracował z "Buduj z Muchą"? Warto? Poproszę o opinie. Emma NAprawa podlogi (2) Witam, szukam firmy/specjalisty do naprawy parkietów. Mam porysowana podłoga... diesirae Szukamy pracy dla dwóch osob na ten weekend w Gdyni.. (1) Szukamy pracy dla dwóch osob na sobote i niedziele, Prace dzialkowe oraz... mk Malowanie balustrady na balkonie (3) Ile moze kosztować oczyszczenie ze starej farby (wyłazi rdza i sie łuszczy) i... Emerytka Szukam solidnego budowlańca z okolic Rumi, Redy, Wejherowa (3) Zależy mi na solidności, dobrym kontakcie i uczciwości. Robota jest dosyć... Wejherowianin999 Odbiór mieszkania od dewelopera (10) Hej, możecie kogoś polecić bo ja sie na tym nie znam wcale. Monia Instalacje elekryczne (1) Wykonam instalacje elektryczne .45zl za punkt. instalacje odgromowe .... Rafał Nieuczciwy stolarz (1) Witam, zostaliśmy ostatnio z mężem oszukani przez Pana Artura S. z Sopotu... Szukam konstruktora (3) Szukam konstruktora. Osobę która oceni stan ścian i możliwość ich wyburzenia... Mama 3 kuchnia na wymiar (2) Witam.Szukam stolarza do zrobienia mebli kuchennych do mieszkania w Chylonii sejsmik Panele w jodełkę (9) Witajcie, czy ktoś z Was układał u siebie w domu panele w jodełkę? Jeśli... Ruda Wymiana okleiny frontów szafek kuchennych (3) Witam, jak w temacie - szukam kogoś, kto podejmie się wymiany oklein z... Lusik Pracownicy ochrony w sklepie firmy Leroy Merlin (2) Dziś odwiedziłem sklep Leroy Merlin na ulicy Szczęśliwej w Gdańsku... Duki