Nowe meble (1) Witam mam problem. Kuchnia robiona przez stolarza po dwóch tygodniach... Małgosi Wybór firmy kurierskiej (3) Czym kierujecie się zwykle wybierając firmę kurierską? Mam tutaj na myśli... Szukam hydraulika Gdańsk Przeróbka (5) Szukam hydraulika z Gdańska-Przeróbki, który wykona drobną robotę... Rina
PODŁĄCZENIE ZMYWARKI (14) szukam hydraulika do podłączenia zmywarki i wymiany zaworu rury miedziane... ania Ubezpieczenie firmy OC ,gdzie i za ile?? (20) Witam Was,jak w temacie. Zapewne niektórzy z Was maja ubezpieczenie firmy na... Jan Zapytanie o otworzenie firmy (4) Witam, jak można otworzyć firmę budowlaną? Jakie restrykcje, wymagania itd maniekuy238 Szukam kogoś do posprzątania mieszkania (1) Witam szukam kogoś Do posprztanaia mieszkania. Jakie ceny za taką usługę... Lucyna Szukam kogoś do sorzatania biura (4) Ktos cos? agawojciechowska@onet.eu Szklarz Suchanino. (1) Gdzie znaleźć w tych czasach szklarza, który wstawi nową szybę do drzwi... Iwona Szukam firmy (3) Witam Szukam firmy,która wykona mi przeszklenie między salonem a kuchnią na... Maggie Invest Consulting Poznań ul. Strzeszyńska 61 (2) witam, chciałbym poznać wasze zdanie na temat tej firmy jakie macie... Eryk2 Murarz/zbrojarz (1) Dzień dobry, szukamy zbrojarza, murarza do dokończenia wieńca i zalania... Angelika Kuchnie Relinges (2) Witam, Chciałem zapytać czy może miał ktoś styczność z firmą relinges z... Adio Szukam kogoś do elewacji (1) Witam, szukam kogoś kto dobrze wykona elewację w domu rodziców. Dyziu9395 Firma sprzątająca w Baninie? (34) Szukam dobrej sprawdzonej firmy sprzątającej w Baninie może ktoś coś wie:) Ania.S Ekipa remontowa z polecenia (3) Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś zaufaną ekipę remontową? Mam do zrobienia... Marcin Poszukuję dobrego fachowca do montażu płyt gk i wykonania cekolu. (3) Jak w tytule. Miejsce pracy Demlin k/Skarszew 35 km. od Gdańska. Będę jeździł... Marek Jak koszt (1) Mam pytanie do fachowców od wykończeniówki. Jestem w trakcie przygotowania... laserowe wycinanie w blasze (1) Jeśli potrzebujesz szybkiego cięcia laserowego pomoc uzyskasz w Centrum... szarleja Domek letniskowy - budowa (1) Witam, proszę o polecenie jakiejś firmy stawiającej gotowe domki letniskowe? Sas1298