Sklep leclerc na Przymorzu. (1) Uważajcie jak robicie zakupy w Leclercu na Przymorzu. Robię tam zakupy tylko... Jolanta Sklep Biedronka w Gdańsku - Wrzeszczu przy ulicy Grunwaldzkiej (1) Uważajcie na oszustwo w Biedronce w Gdańsku-Wrzeszczu przy ulicy... Jolanta Nowy wpis (2) Witam miałem dziś montowane drzwi wejściowe i okna jestem bardzo... Artur
Zabudowa balkonu oknami (1) Może ktoś wykonuje albo ma namiary na kogoś kto robi takie cuda asienkaj@wp.pl asienkak Szukam solidnego fachowca do remontu pokoju. (33) Witam, Jak w temacie, potrzebny fachowiec do przeprowadzenia remontu pokoju... Mateusz Stoisko handlowe - z czego wykonać? (3) Z czego polecacie wykonać stoisko handlowe? Zależy mi na dobrym współczynniku... Stolarnie (1) Witam jakiś namiar na cięcie płyt na wymiar, szafy kuchnie itp w Gdańsku jackc99 Zazdrośni konkurencja (1) Powodzenia Marcin Stal nierdzewna (1) Jeśli szukasz dobrej firmy zajmującej się sprzedażą i obróbką stali... moderamonia Solidna firma (1) Bardzo dobrze i solidnie wykonany montaż drzwi wejsciowych i pokojowych przez... zadowolona klientka Jakość usług w 100% SUPER (1) Bardzo profesjonalnie i dokładnie wykonanie usługi. Miałam wystawiane drzwi... Szukam Pana do małego kefalkowego zlecenia (7) Chodzi o położenie kafli w małej kuchni (między blatem a szafkami), i na... szukam hydraulika (39) zadanie do wykonania: ogrzewanie i kan w domu 300 m2. okolice trojmiasta.... emi3city Bardzo prosze o informacje ! (2) Czy ktos z Panstwa moglby polecic mi dobrego operatora , ktory w Gdansku przy... Joanna9 Gdzie zrobić komunie w warszawie ? (1) Macie jakieś pomysły ? Bartek wójcik Wymiana grzejników (2) Polecicie proszę sprawdzonych fachowców od wymiany grzejników? Mam do wymiany... Ślusarz Gdynia (5) "Przekręcił" mi się w środku zamek Dierre, aby wyjść z mieszkania musiałem... prawie_samodzielny montaż-systemy alarmowe i systemy cctv full hd !!! (9) Jako wyspecjalizowana i koncesjonowana firma w branży zabezpieczeń... user_137692844652 Parkiet (2) Cześć, pilnie poszukuję fachowca, który położy mi parkiet ok 150m na terenie... Joanna Firma do budowy hali (3) Szukam wykonawcy, ktory kompleksowo zajmie się wybudowaniem hali... Parmel