Barbara - ocena (1) Szukając ekipy do wykończenia mieszkania trafiłam na ekipę pana Krzysztofa.... Barbara Eryk - ocena (1) Rzadko wystawiam opinie w internecie, ale w przypadku Pana Krzysztofa i jego... Eryk Kamil i Sebastian - ocena (1) Pań Krzysztof i jego Chłopacy to świetni fachowcy. Ceny przystępne, wysoka... Kamil i Sebastian
Krzysztof - opinia (1) Ta ekipa jest niesamowita. Z czystym sumieniem polecam usługi Pana Krzysztofa... Krzysztof Magdalena - opinia (1) Pan Krzysztof i jego ekipa uratowali nasz remont. Przejęli wykończenie... Magdalena Łukasz - opinia (1) Wykonczenie mieszkania 3 pokojowego wykonane w 9 dni roboczych. Szczerze sam... Łukasz Adrian - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Krzysztofem i jego ekipą. Pan Krzysztof wykańczał... Adrian MMPL - opinia (1) Jestem w 100% przekonany, że w Trójmieście nie ma lepszej ekipy niż Pan... MMPL Margarita - opinia (1) Oceniam współprace na bardzo wysokim poziomie, super elastyczne podejście do... Margarita Katarzyna - opinia (1) Znalazłam firmę p.Krzysztofa w internecie i sugerując się dobrymi opiniami... Katarzyna Aleksandra - opinia (1) Ekipa petarda:) 63metrowe mieszkanie na osiedlu Browar Gdański zostało... Aleksandra Radosław Hryniewicki - opinia (1) Poznałem pana Krzysztofa z polecenia i nie zawiodłem się. Wszystko było... Radosław Hryniewicki Krystian - opinia (1) Witam, Pana Krzysztofa znalazłem przez portal trójmiasto.pl. Już przez... Krystian Aleksandra Sekura - opinia (1) Szybko, dokładnie, czysto, zgodnie z planem, podpowiadanie rozwiązań, na... Aleksandra Sekura Mateusz - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Domek 120m2 wykończony kompleksowo zgodnie z... Mateusz Remont bez żadnych problemów (1) Znalazłam Pana Krzysztofa w internecie. Rezerwowałam 9 miesięcy przed... Magda Rzetelnie, fachowo, na czas (1) Pan Krzysztof i jego ekipa to wspaniali fachowcy. Podpisuje się pod... Żaneta Solidnosc,fachowosc ,uczciwosc (1) Bardzo polecam - Firma PKrzysztofa wykonczyla moje mieszkanie ze stanu... Mirka Dobrze że są jeszcze prawdziwi fachowcy (1) To moja 2 realizacja z Panem Krzysztofem. A 1 raz trafiłam z interentu. A... Justyna Polecam (1) Usługa polegała na wykończeniu mieszkania ze stanu deweloperskiego. Wszystkie... Adam