(...) odkurzacze ROBOCLEAN

Nie dajcie sie oglupic przedstawicielom fim sprzedajacym super szybki, doskonaly, niezawodny odkurzacz Roboclean. W czasie prezentacji owego cuda techniki wiele faktow pomija sie, a pozniej jest placz i zgrzytanie zebow. Walka o zwrocenie sprzetu jest klopotliwa i czesto bezskuteczna pomimo rzekomego prawa do zwrotu w ciagu 10 dni. Prosze zwrocic uwage ze prezentacje odbywaja sie zazwyczaj wieczorem a decyzja musi byc podjeta natychmiast. Typowe poslugiwanie sie socjotechnika i granie na emocjach ludzi. Wnikliwa analiza podobnego sprzetu w sklepach doprowadzi nas do wniosku ze podobny odkurzacz mozemy nabyc za 1000 zl albo mniej (z wieloletnia gwarancja). Sprzedawca Robocleana przekonuje nas o serwisie pogwarancyjnym:))). No tak, nie informuje tylko o kosztach takiego serwisu. Odkurzacze juz za 400 zl oferuja gadzety ktore ma ten watpliwy sprzet. Turboszczotka czy tez szczelinowe koncowki sa na wyposazeniu tanich odkurzaczy. Czytajcie dokladnie umowe jezeli akwizytor omamil was skutecznoscia tego urzadzenia. Jezeli powiecie ze jednak nie zdecydowaliscie sie na zakup zobaczycie zdenerwowanie i 100 argumentow ze strony sprzedawcy ze to zla decyzja (a to ze macie brudno, ze bedziecie chorowac ect...) Malo tego, propozycja ze kupicie go naprzyklad jutro spotka sie z przeciwem i utrata okazji na rabat:). Liczby ktore podaja dotyczace skutecznosci urzadzenia sa wyssane z palca. Podejmujcie swiadome i przemyslane decyzje.
-----------------------------
(...) odkurzacze ROBOCLEAN
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 70

Re: odkurzacze ROBOCLEAN

Czytajac na temat odkurzacza ktorego nazwa ma przyciagac a nie odciagac a tu na samym poczatku bo przeciez ten kiepskiej jakosci badziew nie ma nic wspolnego z robotem, ktory w tych czasach tryska inteligencja a tu zonk. Druga nazwa clean czyli czyszczenie ale czego bo z tego co widze ten odkurzacz jest zwyklym tanim szajsem ktory wciaga kurz jak kazdy inny. A to ze zapach wydaje z siebie to tak samo jak czlowiek potrafi wszystko wciagnac a gdy sie naje to tez moze niezly zapach z wydechu dac,przystapiac do mojej puenty na temat tego szajsu !!!! Ktory robi z ludzi idiotow a ze zwyklych ludzi ktorych nie stac na to, bo przepraszam to cos co kosztuje 6000 tys zl, to powinno jeszcze dobrze mezczyznom robic a kobiety zamiast ssawek to powinny cos silikonowego dostac na koncu zeby rowniez byly zadowolone .
powiem tak, ktos z moich znajomych kupil to stolec i jest wsciekly na to ze jak male dziecko dal sie omamic czary mary i hokus pokus tym czarownikom z lochnes i ktorzy wcisna w odbyt nawet bez wazeliny dzwon zygmunta z wawelu, ktory jest dostepny tylko dla nielicznych .
ludzie zejdzcie na ziemie, otworzcie oczy i nic ten badziewiak nie potrafi, tylko potrafia wyciagnac kase z kieszeni naiwniakow i tych co maja serce jak poduszeczka z pierzu. Firma z gdanska jaar gdansk osowa ul,jednorozca 79 jest specjalista od sztuczek dla naiwniakow i tych co mysla, ze sa kims ponad, bo kupili ciag i wyciag plus dostali super gary od cyganow i noze od babci !!! Dajcie spokoj naiwniacy to jest wszystko nic niewarty szajs !!!! Cena tego czegos to 1100 zl a reszta to ich wyplata od naiwniakow !!! Zycze powodzenia tym co kupili, a tym co jeszcze maja zamiar kupic zycze milego dnia i milo bylo poznac))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

Czy ten super nowoczesny ponad czasowy odkurzacz marki krzak jest dostepny dla zwyklych zjadaczy papki czy tylko tak zwani celebryci moga go posiasc i dosiasc -?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Tak durniu zrób sobie jeszcze nim inhalacje
ty sprzedawco garnków
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Wiecie co, gadacie straszne głupoty. Po prostu super sprzęt dla mądrych ludzi dbających o swoją rodzine i swoje zdrowie. To nie jest zwykły odkurzacz dla ludzi bez mózgu, którzy siedzą na bezrobotnym i piszą farmazony, nie mając styczności z tym urządzeniem. Gdy po prezentacji okazało się, ze są w BIK i zabrali im sprzęt razem z promocyjnymi produktami to z zazdrości i mściwości piszą same głupoty, żeby usprawiedliwić swoje sumienie.
Kobietki, które dbamy o swój dom a nasi mężowie jeźdza dobrymi samochodami, zasługujemy, żeby w domu miec taki dobry sprzęt. Sama mam to wiem i jestem zadowolona !!! Nie słuchajcie bzdur nieudaczników.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

TECHNOLOGIA N A S A , jak nie byłeś w kosmosie to nie więź jak jest
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

odkurzacze ROBOCLEAN

No to wyszło szydło z worka , polecasz Powermeda, Chińską podróbę, która czasami odmawiała posłuszeństwa już na reklamie, a co powiesz dzisiaj, kiedy firma kilka miesięcy temu upadła, ze względu na dziadoską jakość, a właściwie na jej brak ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

odkurzacze ROBOCLEAN

kup yo ty sobie najlepiej ale slownik ortograficzny bardziej ci sie przyda;)

odkurzacze ROBOCLEAN

szkoda tylko ze nie uzywasz slownika ortograficznego pajacu haha
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

odkurzacze ROBOCLEAN

Uff przeczytałem wszystkie komentarze i powiem szczerze ludzie z Wami to jest ciężko. Jeżeli chodzi o wyższość jednej marki nad drugą to jest jak z wyższością jednych świat nad drugimi. Ludzie, którzy ich używają mogę sobie wymieniać uwagi jak właściciele BMW kontra właściciele Mercedesa. Akademicka dyskusja. Coś niektórzy majaczą o cenie produkcji zupełnie pomijając koszty opracowania sprzętu. Jak masz zwykły odkurzacz, to pracuje on w ten sam sposób co dziesiątki innych. Ale jak masz już coś takiego jak roboclean to trochę jednak więcej patentów, pracy itd. Stąd macie cenę. Cena dla każdego jest rzeczą względną. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że odkurzacz działa bez zarzutu i jestem zadowolony.
Nikt Wam nie nakazuje brać udział w prezentacjach, ani tym bardziej kupować. Już pisanie o serwisie to w większości przypadków sprowadza się do nieprawidłowego użytkowania. No to powiedzcie mi czy jak zalejecie benzyny do diesla to też winicie serwis samochodu? Bardziej realne jak najedziecie kosiarką na kamienie to też serwis ma naprawić na gwarancji? Kurde, czytajcie instrukcje, to nie boli.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

odkurzacze ROBOCLEAN

Używam Roboclean juz 4 lata, jest rewelacyjny. W domu jest naprawdę czyściej, kurzu jest zdecydowanie mniej. Raz miałam drobny problem z urządzeniem, syn wyrwał kabel od zasilania, nie chciał się zwinąć. Przedstawiciel który mi go sprzedał zabrał go na serwis, w ciągu dwóch dni sprzęt został odwieziony do domu oczywiście naprawiony, firma nie wzięła ani złotówki. Gorąco polecam!!! 3 moje znajome też mają Robocleana i tez są zachwycone
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

odkurzacze ROBOCLEAN

"kupiłEś" i 'wysłałAś" ? 2 w 1, brawo

odkurzacze ROBOCLEAN

błędy nie są robione specjalnie, oni po prostu robią byki odkrywając swój wysoki poziom intelektu. Na pewno ich dzieci, rodzina, dziadkowie są z nich bardzo dumni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

odkurzacze ROBOCLEAN

Akwizytorzy kiedy wypisują pozytywne komentarze o tym swoim cudownym odkurzaczu roboclean specjalnie robią takie błędy, zupełnie nie wiem czemu ma to służyć
- może chcą upozorować, że zadowolony klient się spieszył wypisując opinię o tym "cudzie", jednakże takich błędów nawet w wielkim pośpiechu nie da się zrobić

Jeśli założymy, że te pozytywne komentarze o odkurzaczu Roboclean pisane były przez autentycznych klientów, to wniosek jest bardzo prosty. Odkurzacz ten kupują tylko ludzie którzy, no właśnie... którzy co waszym zdaniem?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

odkurzacze ROBOCLEAN

Włącz korektę pisowni jak coś piszesz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

odkurzacze ROBOCLEAN

Gdzie zakupiła pani odkurzacz? Proszę o odp. agata-niezgoda3@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

odkurzacze ROBOCLEAN

Produkcja tych odkurzaczy rzeczywiście niewiele kosztuje. Większość to prowizje. Z tą jednak różnicą, że tutaj płaci się za rozwiązanie a nie za elektronikę. Nie kupicie odkurzacza z tego typu rozwiązaniem, które jest opatentowane, w sklepie. Nie piszcie bzdur o socjotechnice gdyż ta jest potrzebna po to aby sprzedawać pomysł za duże pieniądze. Być może są za duże ale rozwiązanie jakie jest zastosowane w tych odkurzaczach powoduje to, że nie wydostają się z niego zanieczyszczenia i to jest fakt. Powtarzam jeszcze raz nie kupicie urządzenia z takim rozwiązaniem technologicznym w sklepie. Proponuje przeanalizować technologie i potem cokolwiek pisać. Przede wszystkim zwróćcie uwagę na serce tego urządzenia prosty separator. Spróbujcie ten element znaleźć w innych odkurzaczach tak zwanych wodnych.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

odkurzacze ROBOCLEAN

No tak...Odkurzacz to takie skomplikowane urządzenie , że bez czytania codziennej instrukcji ani rusz....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

odkurzacze ROBOCLEAN

jak widac sami akwizytorzy wypisują te pozytywne opiniee manipulują kupującymi, sumienia nie mają
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

odkurzacze ROBOCLEAN

wymienić Rainbowa na Robocleana to może tylko akwizytor napisać, przecież 15 letni Rainbow śmiga jak nówka a co do Robocleana to 2, 3 letnie to już złomy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

odkurzacze ROBOCLEAN

Na pewno nie widziałeś prezentacji Robocleana bo jak byś widział co ten sprzęt potrafi to byś takich głupot nie pisał. Miałam Rainbowa ponad 15 lat a teraz zmieniłam na nowego Roboclena i jest super. Na pewno nigdy bym już nie kupiła zwyklego odkurzacza . Z Twojej wypowiedzi widzę że Ciebie po prostu nie stać na towar z górnej półki i dlatego wylewasz swoje żale w internecie . Nie zapomnij dodać swojej oczywiście negatywnej opinii np. na forum o nowych samochodach bo i tak Ciebie nie stać na takie zakupy.
Roboclean jest SUPER mam go już dwa lata i polecam go każdemu oczywiście jak go stać na ekskluzywne towary.
Pozdrawiam Katarzyna z Krakowa.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

Koza - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo źle byłem po traktowany

A - ocena (3 odpowiedzi)

Mam wrażenie że program treningowy bardzo się rozjechał i jest zbyt szybki . Na białych pasach...

Zaniepokojona matka - opinia (6 odpowiedzi)

Szkoła bardzo efektowna, ale mało efektywna. Na plus dwoch może trzech psychologów ze świetnym...