(...) odkurzacze ROBOCLEAN

Nie dajcie sie oglupic przedstawicielom fim sprzedajacym super szybki, doskonaly, niezawodny odkurzacz Roboclean. W czasie prezentacji owego cuda techniki wiele faktow pomija sie, a pozniej jest placz i zgrzytanie zebow. Walka o zwrocenie sprzetu jest klopotliwa i czesto bezskuteczna pomimo rzekomego prawa do zwrotu w ciagu 10 dni. Prosze zwrocic uwage ze prezentacje odbywaja sie zazwyczaj wieczorem a decyzja musi byc podjeta natychmiast. Typowe poslugiwanie sie socjotechnika i granie na emocjach ludzi. Wnikliwa analiza podobnego sprzetu w sklepach doprowadzi nas do wniosku ze podobny odkurzacz mozemy nabyc za 1000 zl albo mniej (z wieloletnia gwarancja). Sprzedawca Robocleana przekonuje nas o serwisie pogwarancyjnym:))). No tak, nie informuje tylko o kosztach takiego serwisu. Odkurzacze juz za 400 zl oferuja gadzety ktore ma ten watpliwy sprzet. Turboszczotka czy tez szczelinowe koncowki sa na wyposazeniu tanich odkurzaczy. Czytajcie dokladnie umowe jezeli akwizytor omamil was skutecznoscia tego urzadzenia. Jezeli powiecie ze jednak nie zdecydowaliscie sie na zakup zobaczycie zdenerwowanie i 100 argumentow ze strony sprzedawcy ze to zla decyzja (a to ze macie brudno, ze bedziecie chorowac ect...) Malo tego, propozycja ze kupicie go naprzyklad jutro spotka sie z przeciwem i utrata okazji na rabat:). Liczby ktore podaja dotyczace skutecznosci urzadzenia sa wyssane z palca. Podejmujcie swiadome i przemyslane decyzje.
-----------------------------
(...) odkurzacze ROBOCLEAN
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 70

Re: (...) odkurzacze ROBOCLEAN

Prawda, całkeim inne odkurzanie, ale nie tylko, też piorę dywany i odkurzam pościel.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fantastyczny sprzęt! To wielka pomoc w sprzątaniu.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rzeczywiście, to jest konkret. Ale i bez certyfikatu wiadomo, że to dobry sprzęt. Wystarczy go użyć.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

No właśnie, sama napisałam wcześniej tu na forum, że Roboclean u mnie bardzo dobrze się sprawdza, że to udany zakup. Dlatego ze zdziwieniem czytam te negatywne komentarze, jakby były z kosmosu.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

"dlaczego nie za 6tyś, a co w tym złego? na jakiej podstawie oceniasz że nie jest wart 6tyś ? bardzo dobry ale nie za 6tyś to za ile ? za 1tyś?"
Dobre pytanie! Czy będzie odpowiedź?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy miałeś do czynienia z rodzicami, których dziecko ma alergię i nie mogło normalnie żyć dopóki w ich domu pojawił się Roboclean? Porozmawiaj z takimi osobami, przestaniesz wypisywać bzdury.
Tak się zastanawiam, jakie pobudki kierują hejterami.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakaś pomyłka tu zaszła, bo to jest urządzenie wielofunkcyjne. Jak policzysz sobie, ile kosztuje bardzo dobry odkurzacz + inne urządzenia które wyręcza Roboclean, dodasz cenę worków, to cena wychodzi dobra. A w perspektywie wielu lat, bo to urządzenie długowieczne, wychodzi taniej! No i przy tym lepiej, bo nie ma na rynku odkurzacza, który ma sprawność 99,993%!: http://www.roboclean-poland.com/roboclean/_media/certyfikaty/TUV_ROBOCLEAN_EN.pdf
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

pewnie sprzedajesz ten odkurzacz jak ci co tu te pochlebstwa walą co nie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

dlaczego nie za 6tyś, a co w tym złego? na jakiej podstawie oceniasz że nie jest wart 6tyś ? bardzo dobry ale nie za 6tyś to za ile ? za 1tyś?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo dziwie się tym, którzy ten sprzęt kupują za kolosalne pieniądzę. Odkkurzacz, owszem bardzo dobry ale nie za prawie 6tyś!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

zupełnie cie nie rozumiem przecież można sobie ten odkurzacz przetestować przez 14 dni( nowe przepisy od tego roku) i jeśli nie będziesz zadowolony to poprostu go zwracasz, trzeba tylko pamiętać żeby się nie spóźnić i nie przekroczyć 14 dni, dlaczego piszesz płacz i zgrzytanie zęsbów? jaka walka o zwrot? poprostu oddajesz odkurzacz , nie płacisz i tyle, jeśli kupiłeś na raty to wyślij rezygnacje też do banku, przez 2 tygodnie to chyba każdy zdąży sparwdzić odkurzacz który kupił i zrobić jak napisałeś - wnikliwą analize podobnego sprzętu w sklepach, nie ma potrzeby bić piany , nie ma o co
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do samochodu się zmieści :) W końcu nie jest duży ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ooo, super sprawa. No bo jak, zabrać robocleana na wczasy?

Byłem na urlopie w ośrodku, który reklamuje się jako przyjazny dla alregików. Okazało się, że sprzątają w nim Robocleanem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: odkurzacze ROBOCLEAN

No i nic dodać nic ująć :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale za to jak działają w domu jest zapach jak w lesie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super!!!!!!! odkurzacz rewelacyjnie śmiga po dywanach i podłogach, materace trzepie bez zarzutu. Jedyna wada to olejki zapachowe do aroamtyzacji powietrza musza być firmowe takie do odkurzaczy wodnych nie takie zwykłe ze sklepu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znajoma wzięła, spodobał się jej, ale oddała bo kilka dni póxniej zmieniła się bardzo ich sytuacja finansowa, więc bez problemów mozna oddać.

Byłem dzisiaj w Saturnie i nie widziałem nic, co mogłoby dorównać Robocleanowi. Chyba go zamówię.

Miałem Powermeda, ale sprezentowałem mamie i kupiłem Robocleana.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

kwr - ocena (3 odpowiedzi)

Zachęcony wybitnymi ocenami namówiłem znajomych na wyprawę do Cacko. Pierwszy zgrzyt to absolutny...

Patrycja - ocena (3 odpowiedzi)

Milion kulek . Z 90 do podania dziennie małemu dziecku. Wizyta 15 min. Byłam u innego homeopaty i...

Rodzic - opinia (5 odpowiedzi)

Nasze dziecko przeniosło się z tej szkoły, bo było źle traktowane przez wychowawcę, nauczycielkę...