(...) odkurzacze ROBOCLEAN

Nie dajcie sie oglupic przedstawicielom fim sprzedajacym super szybki, doskonaly, niezawodny odkurzacz Roboclean. W czasie prezentacji owego cuda techniki wiele faktow pomija sie, a pozniej jest placz i zgrzytanie zebow. Walka o zwrocenie sprzetu jest klopotliwa i czesto bezskuteczna pomimo rzekomego prawa do zwrotu w ciagu 10 dni. Prosze zwrocic uwage ze prezentacje odbywaja sie zazwyczaj wieczorem a decyzja musi byc podjeta natychmiast. Typowe poslugiwanie sie socjotechnika i granie na emocjach ludzi. Wnikliwa analiza podobnego sprzetu w sklepach doprowadzi nas do wniosku ze podobny odkurzacz mozemy nabyc za 1000 zl albo mniej (z wieloletnia gwarancja). Sprzedawca Robocleana przekonuje nas o serwisie pogwarancyjnym:))). No tak, nie informuje tylko o kosztach takiego serwisu. Odkurzacze juz za 400 zl oferuja gadzety ktore ma ten watpliwy sprzet. Turboszczotka czy tez szczelinowe koncowki sa na wyposazeniu tanich odkurzaczy. Czytajcie dokladnie umowe jezeli akwizytor omamil was skutecznoscia tego urzadzenia. Jezeli powiecie ze jednak nie zdecydowaliscie sie na zakup zobaczycie zdenerwowanie i 100 argumentow ze strony sprzedawcy ze to zla decyzja (a to ze macie brudno, ze bedziecie chorowac ect...) Malo tego, propozycja ze kupicie go naprzyklad jutro spotka sie z przeciwem i utrata okazji na rabat:). Liczby ktore podaja dotyczace skutecznosci urzadzenia sa wyssane z palca. Podejmujcie swiadome i przemyslane decyzje.
-----------------------------
(...) odkurzacze ROBOCLEAN
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 70

Re: odkurzacze ROBOCLEAN ? JA JESTEM ZADOWOLONY

Ja też jestem zadowolona. Urządzenie Roboclean mam 3 lata i sprawdza się świetnie. Odkurzam nim, czyszczę łóżka i poduszki. Nie muszę ich trzepać. Nie dość, że to było wyczerpujące, to musiałam kogoś prosić o pomoc, aby zanieść je na trzepak.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: odkurzacze ROBOCLEAN

Dostałam fajne garnki gratis za danie poleceń. Żaden znajomy nie miał mi tego za złe, a trzech mówiło, że dobrze, że dałam, a dwoje z nich też kupiło.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak, to super sprzęt! Wysysam nim powietrze z worków próżniowych. Zwykłym odkurzaczem nie dało się tego robić, bo zawsze dostawał się do nich jakiś brud. Odkurzanie ułatwia to, że swobodnie mogę ciągnąć za elastyczną rurę. Nie dość, że jest solidna, to nie wypada z urządzenia, jak to było wtedy, gdy sprzątałam zwykłym odkurzaczem. Jestem bardzo zadowolona z tego urządzenia.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: (...) odkurzacze ROBOCLEAN

Roboclean to rewelacja! Ma dużą liczbę różnych końcówek. Korzystam z nich do odkurzania firanek, przez co rzadziej je piorę, pilotów, słuchawki telefonu. Używam często do nawilżania powietrza. Jest ono w naszym mieszkaniu bardzo suche. Rano, po przebudzeniu, drapało nas w gardle. Teraz już nie drapie. Powietrze jest świeże, czystsze, takie jakby lżejsze.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odkurzam Robocleanem wyloty wentylacji w samochodzie. Myję nim również podłogi, czyszczę powietrze z nieprzyjemnych zapachów, jonizuję. Od kiedy go mam, na meblach i półkach nie widać kurzu. Za żadne pieniądze nie oddałbym go i nie powrócił do starego odkurzacza. Polecam go każdemu!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też miałam. W sumie był dobry, ale Roboclean też jest super a znacznie tańszy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Roboclean ma różne końcówki. Dzięki nim sprzątam wszystkie zakamarki.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie też była bardzo fajna. Przedstawiciel konkretny, nie naciskał, pokazał rzetelnie jak działa Roboclean. Kupiłam i jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Roboclean jest bardzo skuteczny. Bardzo dokładnie sprząta. Nie spodziewałem się, że odkurzacz przez tyle lat zostawiał w dywanie tyle brudu. Zauważyłem to dopiero przy odkurzaniu tym urządzeniem. Kiedyś prałem dywany wysokociśnieniowymi myjkami. Jednak po wysuszeniu sypał się z nich piach. Roboclean w całości go zbiera. Drugą rzeczą, z której najbardziej jestem zadowolony, to pranie foteli w samochodzie. Robi to fantastycznie!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdy smażyliśmy ryby, pochłonął ich zapach, przez co nie rozszedł się po całym mieszkaniu. Urządzenie to używam również podczas sezonu grzewczego do nawilżania powietrza. Dodam jeszcze, że przedstawiciel firmy, który robił nam prezentację, był bardzo sympatyczny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Roboclean spełnił moje oczekiwania. Turbo szczotka świetnie sobie radzi z wysokim włosem. Mam od półtora roku dywan, na którym były zadeptane miejsca. Myślałam, że już trzeba będzie go wymienić, ale po odkurzaniu włosy powstały i wygląda jak nowy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkam w starym budynku. Pewnego razu, gdy przyszła sąsiadka, powiedziała zaskoczona, że nie czuć już u mnie w mieszkaniu starością. Jestem też bardzo zadowolona z funkcji mycia okien. Są tak czyste, jakby nie było szyby. Do tego mycie Robocleanem jest łatwiejsze niż ręczne. Piorę nim też dywany, używam jako klimatyzatora i do jonizacji powietrza.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Roboclean wyciąga włosy z dywanu, czego nie robił zwykły odkurzacz. Dywan jest teraz odświeżony. Po odkurzaniu jest świeży zapach, a kurz na meblach pojawia się dopiero po dwóch, trzech dniach.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

Z Robocleana jestem bardzo zadowolona. Po pierwszym praniu dywanów zauważyłam dużą różnicę. Nigdy wcześniej nie były tak czyste. Gdy myłam je ręcznie, wymagało to dużego wysiłku. Teraz jest znacznie lżej. Odkurzam nim wszystkie ściany, między kaloryferami, gdzie zwykłym odkurzaczem nie mogłam dosięgnąć. Czyszczę nim też tapicerkę w samochodzie.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

wyuczone sztuczki = socjotechnika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

każdy ma inną miarę byle czego :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

pojemnik na wodę pękł sam z siebie zastanawiam sie czy może nie dlatego że akwizytor na [pokazie stanął na nim i pokazywał jaki niby wytrzymały
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Na początku nie wierzyłam, że to urządzenie ma takie właściwości. Podczas prezentacji myślałam, że przedstawiciel ma wyuczone triki, aby oczarować i przekonać klienta. Jednak zdecydowałam się na zakup i teraz wiem, że była to bardzo dobra decyzja.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałam rainbowa, poermeda ale roboclean jest najlepszy. To naprawdę dopracowany sprzęt!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Miałam wodny, teraz mam Robocleana. Różnica jest ogromna!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jacek - ocena (3 odpowiedzi)

Szkoła nie warta czasu i nakładu finansowego. Totalny brak kontaktu z wychowawcą i dyrekcją...

Radosław H - opinia (4 odpowiedzi)

Nie polecam kancelarii. Przyszedłem ze swoją sprawą rozwodową, a następnie z podziałem majątku....

Patrycja - ocena (3 odpowiedzi)

Milion kulek . Z 90 do podania dziennie małemu dziecku. Wizyta 15 min. Byłam u innego homeopaty i...