(...) odkurzacze ROBOCLEAN

Nie dajcie sie oglupic przedstawicielom fim sprzedajacym super szybki, doskonaly, niezawodny odkurzacz Roboclean. W czasie prezentacji owego cuda techniki wiele faktow pomija sie, a pozniej jest placz i zgrzytanie zebow. Walka o zwrocenie sprzetu jest klopotliwa i czesto bezskuteczna pomimo rzekomego prawa do zwrotu w ciagu 10 dni. Prosze zwrocic uwage ze prezentacje odbywaja sie zazwyczaj wieczorem a decyzja musi byc podjeta natychmiast. Typowe poslugiwanie sie socjotechnika i granie na emocjach ludzi. Wnikliwa analiza podobnego sprzetu w sklepach doprowadzi nas do wniosku ze podobny odkurzacz mozemy nabyc za 1000 zl albo mniej (z wieloletnia gwarancja). Sprzedawca Robocleana przekonuje nas o serwisie pogwarancyjnym:))). No tak, nie informuje tylko o kosztach takiego serwisu. Odkurzacze juz za 400 zl oferuja gadzety ktore ma ten watpliwy sprzet. Turboszczotka czy tez szczelinowe koncowki sa na wyposazeniu tanich odkurzaczy. Czytajcie dokladnie umowe jezeli akwizytor omamil was skutecznoscia tego urzadzenia. Jezeli powiecie ze jednak nie zdecydowaliscie sie na zakup zobaczycie zdenerwowanie i 100 argumentow ze strony sprzedawcy ze to zla decyzja (a to ze macie brudno, ze bedziecie chorowac ect...) Malo tego, propozycja ze kupicie go naprzyklad jutro spotka sie z przeciwem i utrata okazji na rabat:). Liczby ktore podaja dotyczace skutecznosci urzadzenia sa wyssane z palca. Podejmujcie swiadome i przemyslane decyzje.
-----------------------------
(...) odkurzacze ROBOCLEAN
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 70

Re: (...) odkurzacze ROBOCLEAN

Roboclean to świetny prezent na dzień dziecka! Syn mojej znajomej, jak go kupiła, zaczął sprzątać. Wygląda jak robot z Gwiedznych Wojen.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: odkurzacze ROBOCLEAN

Żeby pisać, trzeba wiedzieć, co się pisze. Używałaś kiedyś tego sprzętu?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

To nie trzeba było płacić! Coś ten wpis wygląda na hajtowy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

NASA CZY NIE nasa, ważne że sprzęt sprawuje się dobrze. To był dobry zakup.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: (...) odkurzacze ROBOCLEAN

"Nie dajcie sie oglupic przedstawicielom fim sprzedajacym super szybki, doskonaly, niezawodny odkurzacz Roboclean. W czasie prezentacji owego cuda techniki wiele faktow pomija sie..."
Najważniejsze spróbować samemu. Zaprosiłem naprezentację, spróbowałem, wysłuchałem, kupiłem i od 5 miesięcy jestem zadowolonym posiadaczem Robocleana.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

iroboty sprzedawane były najpierw w hipermarketach i rocznie sprzedało się... 17 sztuk! W sprzedaży bezposredniej rocznie sprzedaje się ich setki. Sprzęt z wyższej półki jest mniej znany i sam z siebie mału kupowany, nie wystarcza reklama w tv. Tu trzeba coś wiecej, pokazać w domu klienta, wyjaśnić. Czy sprzedawca w sklepie poświęci klientowi 2 godz. czasu? Dlatego sprzedawcy bezpośredni zarabiają więcej niż ci w sklepie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie, co tu czytać, tzn. wiadomo jakieś kilka wskazówek, ale to proste urządzenie w użyciu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nagroda za właściwości użytkowe i wzornictwo

Roboclean SPLUS w tym roku został ponownie wyróżniony. Jurorzy konkursu Iconic AWARDS 2016 przyznali urządzeniu nagrodę TOP DESIGN w kategorii Interior Innovation. O przyznaniu nagród decydują eksperci oceniając produkty pod względem użytkowym i za wzornictwo.
http://www.iconic-architecture.com/en/iconic-directory/iconicdirectory/show/Project//aura-cleanmax-roboclean-splus.html
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

uwaga ta fundacja potwierdzi że używa i poleca co tylko chcecie jeśli zapłacicie odpowiednia kasę żenujące wprost
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

jolanta nieźle się napociła, aby w jednym komentarzu zawrzeć wyssane z palca negatywy. Tyle tego, że mało prawdopodobne.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 14

W Robocleanie nie ma tytanowych rur.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prawda, poza tym co da zaglądanie do kieszeni właściciela firmy. Ważne, czy klient jest gotów zapłacić. Jeśli nie, to nie kupuje.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy sprzet może się uszkodzić przez nie mycie separatora?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeśli ktoś każe zapłacić za naprawę gwarancyjną, to się nie płaci, tylko sprawę oddaje do sądu. Coś wątpię, aby ten wpis był autentyczny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Prawda o Robocleanie

Coś w tym jest, u mnie było tak samo.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

sposób na alergię

Syn był mocnym alergikiem, a po ośmiu dniach filtrowania powietrza pierwszy raz od dwóch lat przespał całą noc. Jestem bardzo wdzięczna siostrze, która poleciła mnie sprzedającemu.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

moja żona widziała a nie chciała kupić. W końcu dała się namówić i teraz nie zamieniłaby go na nic innego.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyjątek potwierdza regułę:) Oczywiste jest, że nie ma produktu, który pasowałby każdej osobie na całym świecie. Liczy się, że pasuje większości. Ja używam od rok i jestem bardzo zadowolona. Poleciłam moim koleżnakom, trzy kupiły i są zachwycone. A tak z ciekawości, dlaczego się zawiodłaś?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

wypróbowałam i niestety nie podzielam waszych pochlebnych opinii o tym odkurzaczu, zawiodłam się niesamowicie choć musze przyznać że pokaz mnie zachwycił a jednak późniejsze używanie już nie jest tak zachwycające ogólnie nie kupiłabym ponownie zastanawiam się nad wystawieniem go na sprzedaż może odzyskam choć częśc pieniędzy ogólnie bardzo nietrafiony zakup
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Najważniejsze spróbować samemu, a nie słuchać liudzi, ktorzy tego sprzętu na oczy nie widzieli.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Jacek - ocena (3 odpowiedzi)

Szkoła nie warta czasu i nakładu finansowego. Totalny brak kontaktu z wychowawcą i dyrekcją...

Zaniepokojona matka - opinia (6 odpowiedzi)

Szkoła bardzo efektowna, ale mało efektywna. Na plus dwoch może trzech psychologów ze świetnym...

Ecp - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo nieprzyjemna wizyta. Na wejściu usłyszałam, ja pytam, Pani odpowiada Pani Doktor nie...