Kate
2018-02-11 14:23:16
eMka
2018-02-09 19:15:10
Paula
2018-01-14 00:16:16
Nie minęło kilka dni od korespondencji z Mike Francisco i mam kolejną ofertę, tym razem od Maria Hynková ( mariazoova@gmail.com ). Ten sam schemat: po pierwsze łamana angielszczyzna. Pytanie o to czy wciaz aktualne, pytanie o najnizsza cene i od kiedy mam suknię no i potem super dziękuję za szybką odpowiedz, poproszę wysyłkę do UK (miasto Middlesex ) ;O
Potwierdzam. Od 2 dni koresponduje z Maria Hynková ( mariazoova@gmail.com ) na temat sprzedaży mojej sukni ślubnej. Od samego początku wydawało mi się to podejrzane. Jak dobrze ze trafiłam na to forum.
Babka chce dane do przelewu następnie otrzymuje dziwny mail niby z banku o potwierdzeniu wpłaty. ŚCIEMA!!!
Uważajcie dziewczyny!
Do mnie też od kilku dni wypisuje Maria Hynkova z maila mariazoova@gmail.com, proponując za suknię dużo dużo więcej niż chcę, dobrze, że ludzie wymieniają takie informacje tutaj :) uważajcie
Ja otrzymałam od niej: Thanks so much for your response meanwhile my name is Mrs Maria Hynková which am offering you the total sum of 2,750zl with the shipping cost to Musselburgh-East Lothian, and if it been accepted by you,kindly let me know while am paying you through bank to bank transfer. Am waiting for your response soon due to it - OSZUSTWO