Katarzyna
2020-05-12 20:34:12
Uwaga na kolejnych oszustów:
"Witaj, jestem gotowy dać ci 210 za przedmiot, jestem tutaj, aby dokonać legalnej i bezpiecznej transakcji z tobą Mam nadzieję, że zrobisz to samo ze mną ?. chciałbym poinformować, że kupuję go dla mojej rodziny w Stanach Zjednoczonych, więc będę odpowiedzialny za odbiór i dostawę, mam już firmę spedycyjną, która zajmie się transportem, firma kurierska przyjedzie do Twojej lokalizacji, aby odebrać od ciebie przedmiot po dokonaniu płatności, uprzejmie wróć do mnie z pełnym imieniem i nazwiskiem i adresem, aby przekazać go firmie spedycyjnej w celu obliczenia opłat za wysyłkę dla mnie.
Imię:
Kierunek:
Miasto:
Stan:
kod pocztowy:
Kraj:"
wysłane z e-mail: karolinaannabelle@yahoo.com
Witaj, jestem gotowy, aby dać ci 700 za przedmiot, jestem tutaj, aby dokonać legalnej i bezpiecznej transakcji z tobą Mam nadzieję, że zrobisz to samo ze mną ?. chciałbym poinformować, że kupuję go dla mojej rodziny w Stanach Zjednoczonych, więc będę odpowiedzialny za odbiór i dostawę, mam już firmę spedycyjną, która zajmie się transportem, firma kurierska przyjedzie do Twojej lokalizacji, aby odebrać od ciebie przedmiot po dokonaniu płatności, uprzejmie wróć do mnie z pełnym imieniem i nazwiskiem i adresem, aby przekazać go firmie spedycyjnej w celu obliczenia opłat za wysyłkę dla mnie.
Nazwa:
Kierunek:
Miasto:
Stan:
Kod pocztowy:
Kraj:
wysłane z tego samego maila.... dziękuję :)