Profesjonalizm w każdym calu :) (1) Oddałam do serwisu mój już przestarzały laptop....., po zbyt intensywnym... Izabela M. Fantastyczna wspolpraca (1) Strona wykonana bardzo profesjonalnie. Firma zajela sie w pelni realizacja od... r.mirowski Warto! (1) Serdecznie polecam pana Patryka. Usługa ekspresowa, optymalizacja komputera... Justyna
Dobry Informatyk (1) Gość wie co robi ,szybko uprał sie z problemem Gorąco Polecam :) Adam Polecam tego specjaliste (1) Pełen profesjonalizm. Szczerze polecam, szybko, dokładnie i korzystnie... Filip O Naprawa laptopa (1) Polecam usługi serwisowe ! bardzo szybka odpowiedź co i jak ;) szybka... Marta Polecam ;) (1) Bardzo szybka naprawa. Komputer śmiga nawet lepiej niż świeżo po zakupie.;)... Żaneta Serwis na odległość (1) Jestem zdumiony działaniem firmy vanfisk. Otrzymałem namiary od firmy... RafałWaWa Firma na medal! (1) Korzystamy z usług VanFisk już od półtora roku. Udało nam się w międzyczasie... Pawel Naprawdę dobry (1) Pan Patryk serwisował mi trzy komputery, wszystkie pięknie odmulone, działają... Piotr z serwisu obok Polecam (1) Z Panem Patrykiem współpracujemy od około 5 lat. Kreatywność godna polecenia... e-kajakowo VanFisk (1) Patryk jest the best,szybki,dokładny,bystry i bardzo,bardzo tani,serdecznie... krzysiek11 Zawsze Zadowoleni (1) Firma ta już od dwóch lat nas obsługuje i wszystkie usługi są wykonywane... K.M. Serwis Bardzo polecam. Szybko, tanio i dobrze. (1) Pan Patryk jest uprzejmy, bardzo dobrze zna się na tym co robi i widać, że... Daniel VanFisk na 100% (2) VanFisk - pełen profesjonalizm. Indywidualne podejście do klienta i jego... Adrian B GORACO POLECAM I ZAPRASZAM DO KORZYSTANIA... (1) Witam , goraco polecam i zapraszam do korzystania.Profesjonalne... AGA I MARCIN polecam (1) Gorąco polecam firma profesjonalna pan Patryk naprawia komputery w mojej... sylwia Solidna,profesjonalna firma (1) Gorąco polecam firmę za bardzo dobrze wykonaną naprawę... Kasia odzyskiwanie danych (1) Bardzo gorąco polecam :) dane z uszkodzonego dysku zewnętrznego odzyskane w... Justyna Bartoszek PC-Gorąco polecam ! (1) Całość usług na najwyższym poziomie. Czas realizacji zgodny z obiecanym przez... Paweł