polecam (1) Biorąc pod uwagę serwis i wiedzę p. Patryk reprezentuje najwyższy poziom.... ronii naprawa komputera (1) Spokojnie mogę polecić, usługa kompleksowa i szybka. Iv Polecam tą firmę robią dobrą robote :D (1) Szybka i miła obsługa. Aleksander
Serdecznie POLECAM! (1) Szybka, profesjonalna obsługa. Jestem niesamowicie zadowolona z oferowanych... Monika Znakomity sprzętowiec i wyjątkowo życzliwy człowiek (1) Pan Patryk w ciągu kilku minut poradził sobie z blokadą, której nie usunęły... Zadowolony klient wszystko super bez zarzutu, profeesjonalista (1) Polecam, szybka i profesjonalna realizacja :-) Agnieszka PROFESJONALIZM (1) Ludzie ! Przez 16 lat miałem różnych - jeśli zachodziła taka potrzeba -... Tomasz Profesjonalna i szybka pomoc (1) Korzystałam z usług firmy VanFisk po raz pierwszy i jestem pod ogromnym... Anna znakomita, solidna firma!!!! :) (1) Szybka pomoc, profesjonalizm w pełnej krasie, coś naknocisz - oni szybko... natalia Profesjonalizm w pełnej krasie. (1) Korzystałem z usługi optymalizacji laptopa, co zostało wykonane w terminie, a... Kamil Lewandowski Polecam (1) Kolejny raz miałam okazję korzystać z usług VanFisk. Za pierwszym razem mój... Renia Numer 1 na Pomorzu (1) Najlepszy fachowiec od komputerów. Zawsze miła i szybka obsługa. Baaaardzo... Stefania Polecam VanFisk (1) Szybko i co najważniejsze profesjonalnie! Nie pierwszy raz pan Patryk pomógł... G.P. Firma na tip-top! (1) Wszystkie komputery w firmie działają niesamowicie szybko i nie ma z nimi... Dorota Serdecznie polecam - super profesjonalista (1) Serdecznie polecam ponieważ firma jest super profesjonalna i godna polecenia.... mirek Nie ma lepszego. (1) Nie ma lepszego fachowca. Z komputerem potrafi zrobić wszystko. Mega... Demonik Komputerowiec godny polecenia (1) Poza firmowymi komputerami z usług VanFisk korzystam przy serwisie domowych... Darek Szybko i profesjonalnie! (1) Polecamy w 100% !!! Skorzystaliśmy z usług pana Patryka z polecenia. Już po... RAD-STOL Meble na wymiar Bardzo dobra współpraca (1) Strona internetowa wykonana bardzo solidnie i profesjonalnie. Wykonane... Grzegorz POLECAM !! (1) Bardzo gorąco polecam!!! Jestem pod wrażeniem Pana Patryka pełen... Natalia