Profesjonalizm (1) jak w tytule, do tego dodam komunikatywność, kreatywność Pana Patryka,... Tomek Polecam współpracę z firmą VanFisk!!! (1) Bardzo solidna firma!!! Pełen profesjonalizm połączony z ogromną wiedzą!!!... Jaro Polecam! (1) Pełen profesjonalizm i bardzo duża wiedza. Nie pierwszy i nie ostatni raz... Gosia M
Fachowiec (1) Polecam, człowiek zna temat, kreatywny terminowy Marcin Polecam (1) Bardzo polecam . Kreatywność , realizacja i szybkość usługi na wysokim... Mariusz Polecam (1) Jednym słowem, pracę którą wykonał VanFisk jest na najwyższym oraz... Grzegorz VanFisk (2) Gorąco polecam! Obsługa na najwyższym poziomie, cena przystępna, a sprzęt po... Bartek Polecam (1) Człowiek wie co robi, fachowo doradził i poprawił co dało się poprawić.... Gladi Polecam! (1) Profesjonalizm na każdym kroku i wzorowe traktowanie klienta, szczerze polecam! Piotr Polecam!!! (1) Bardzo rzetelna i sprawna obsługa w zakresie projektowania stron www i... Joanna Gorąco polecam usługi firmy VanFisk! (1) Szybka, sprawna i profesjonalna naprawa sprzętu w przystępnej cenie. Laptop... Wiola Jestem na tak:) (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług Pana Patryka, i uznałam że w końcu trzeba... Justyna Polecam, polecam, polecam! (2) Rzetelna firma i miła obsługa. Niepodważalne kompetencje i ekspresowa... Adrianna PROFESJONALISTA !!!!! (1) Bardzo gorąco POLECAM!!! Jestem pod wrażeniem Patryka 100% PROFESJONALIZMU!!!... MAGDA M Najlepszy informatyk (1) Bardzo polecam.!! Jestem zielona jeśli chodzi o komputery a Patryk zawsze... Oldzia Pięknie polecam VanFisk (1) Pan Patryk po prostu czytał w moich myślach a ponadto zachował niezwykłą... Karolina VanFisk gorąco polecam! (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Pan Patryk to specjalista w swoim fachu, na... Artur VanFisk (1) Gorąco polecam! Obsługa na najwyższym poziomie, cena przystępna, a sprzęt po... Katarzyna Super (1) Szczerze polecam - profesjonalnie, szybko,konkretnie i niedrogo. Marek Polecam (1) Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Świetny kontakt. Polecam Karolina