Studio - ocena (1) Świetna współpraca od pierwszego dnia! Firma zajęła się wpierw zebraniem... Studio Jacek - ocena (1) Profeska od A do Z. Od projektu strony, wizytówek, obsługi i realizacji na... Jacek Agata - ocena (1) Szybko i poprawnie przeprowadzona naprawa. Bez naciągania na nowy komputer... Agata
Sylwester - opinia (1) Pełen profesjonalizm! Szczerze polecam! Namiary na Pana Patryka dostałem z... Sylwester Maciej - opinia (1) Nie ważne jaki problem z komputerem za każdym razem po serwisie wszytko smiga... Maciej Agata - opinia (1) Oddałam dość starego laptopa do naprawy, więc nie nastawiałam się, że można... Agata Daniel - opinia (1) Pomoc w wyborze komponentów do komputera, wyjaśnienie co i jak działa,... Daniel Aneta - opinia (1) Świetna komunikacja o każdej porze. Profesjonalizm i skuteczność, mój laptop... Aneta Sebastian P. - opinia (1) Prawdziwy fachowiec, złota ręka do komputerów. Diagnozuje problem i potrzeby... Sebastian P. macias - opinia (1) Pełen profesjonalizm, po raz kolejny korzystałem z pomocy Pana Patryka i... macias kris - opinia (1) Gorąco polecam !!! profesjonalizm na 5 kris Pan Patryk ok :-) (1) super !!! gorąco polecam Marek Polecam! (1) Kolejny raz miałam przyjemność korzystać z usług firmy VanFisk i kolejny raz... Kasia Super fachowiec (1) Z usług pana Patryka korzystamy z mężem od dawna Jesteśmy bardzo zadowoleni z... Krystyna Najlepszy fachowiec (1) Z czystym sercem mogę polecić tą firmę. Zarówno laptop oraz komputer po 4... Marek Świetny fachowiec (1) Rewelacyjna współpraca - wszystko sprawnie, w miłej atmosferze i przede... Weronika gorąco polecam (1) super fachowiec, szybko, tanio, konkretnie Dorota Firma na 6+ (1) Zrobienie stron i wizytówek to dla tej firmy pestka. Kreatywność, jakość i... Malex-systemy Kilkuletnia współpraca (1) Z czystym sumieniem moge polecić firmę, każdemu kto potrzebuje profesjonalnej... Fotimo- fotografia Jak zwykle niezawodny!!! (1) Korzystam z usług tej firmy od lat, zawsze dobrze, zawsze szybko, zawsze... Łukasz