Vektra Ośrodek Szkolenia Kierowców

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Grzegorza Piramowicza 1/2

Nina Alot - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, szczególnie z najlepszego instruktora jakim był... Nina Alot Oktawian Bielecki - opinia (1) Najlepsza szkoła jaką można sobie wymarzyć. Instruktorzy cierpliwi i bardzo... Oktawian Bielecki Krystian - opinia (1) Na kurs w OSK Vektra trafiłem z Unijnego projektu i był to kurs kat. „D”. Na... Krystian
Szymon Okuń - opinia (1) Serdecznie polecam wszystkim ten jakże profesjonalny Ośrodek Szkolenia... Szymon Okuń Polecam !! (1) Polecam Szymona!! KAT A zdana za pierwszym razem mówi sama za siebie.... Tatiana Łukasz z Lublina - opinia (1) Jak najbardziej polecam. Najlepsza szkoła jazdy do jakiej chodziłem. Wszystko... Łukasz z Lublina kat C i kat C+E (1) Jeśli chodzi o teorię to polecam darmową stronę teoria.pl Jeśli chodzi o... Pioter szczęśliwie zdany egzamin kat.D (1) Drodzy Państwo chciałbym na łamach portalu Trójmiasto.pl gorąco polecić i... Michał Polrcam ! (1) Serdecznie polecam ta szkole jazdy. Pani Edyta jest najlepszym instruktorem... Kinga Zdecydowanie polecam ! (1) Polecam, polecam, polecam. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Począwszy od... Krzysztof Super ośrodek szkoleniowy (1) Z czystym sumieniem polecam ten ośrodek szkoleniowy. Prowadzą go... Piotr Karolina - opinia (1) Tę szkołę jazdy poleciłabym każdemu. Na kurs zapisałam się w połowie... Karolina Vektra- świetna szkoła jazdy (1) Bardzo polecam! Teorię przybliżyłam poprzez e-learning. Wszystkie działy... Elwira kurs nauki jazdy na kat. C i C+E oraz świadectwo kwalifikacji kierowcy / polecam. (1) Zachęcam wszystkich do skorzystania z oferty tej firmy, szczególnie... Łukasz z Gdyni Bardzo polecam! (1) Bardzo polecam szkółkę OSK Vektra. Dziś zdałam prawo jazdy kategorii B za... Michalina polecam jako kierowca zawodowy (1) Właśnie zdałem kat C+E w osk vektra. I Tutaj bardzo chciałbym podziękować... Transmat Mateusz Kurzawiński Mieszko - opinia (1) Witam. Miałem 2 razy przyjemność współpracować z ośrodkiem szkolenia "vektra"... Mieszko P. Edyta - instruktor godny polecenia (1) Bardzo polecam instruktora p. Edytę, jest przemiłą, ciepłą osobą, która w... Małgosia Cieszę się, że mimo mieszkania w Gdyni zdecydowałam się na Gdańską szkołę jazdy (1) Bardzo dobra firma, nie ma problemu z kontaktem, za każdym razem kiedy miałam... Marta Polecam Pana Jacka (2) Polecam kurs u Pana Jacka. Praktyka zrobiona w 3 tygodnie. Szybko, sprawnie i... Kamil