Vektra Ośrodek Szkolenia Kierowców

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Grzegorza Piramowicza 1/2

Kat c + ce + kwp ;) (1) Wielkie podziękowania dla najlepszego instruktora w trójmieście czyli... ŁUKASZ GDYNIA Pozdrawiam (1) Polecam ten OSK. Pani Agnieszka ma doskonałe podejście do kursanta.... Jakub Pierogi Dodatkowe jazdy (1) Miałam kilka podejść, za każdym razem na mieście nie zdawałam bo zapominałam... Leo
Kurs na instruktora nauki jazdy kat. B (1) Jestem bardzo zadowolona z odbytego kursu na instruktora. Egzamin zdałam bez... Ania Jestem na tak ! (1) Właśnie ukończyłam kurs i jestem pod mega wrażeniem.Duży plus to e-learning,... ELIZA kurs na kat. B (1) Bardzo polecam OSK Vektra, w szczególności Pana Sławka jako instruktora.... Ola Kat. B (1) Świetna szkoła, bardzo dużym plusem jest e-learning dzięki któremu można... Karolina KURS NA INSTRUKTORA NAUKI JAZDY (1) Ukończyłam kurs na instruktora nauki jazdy w OSK "Vektra". Wybrałam tą szkołę... Agnieszka Kurs na kat.B (1) POLECAM OSK ,,VEKTRA'' kurs rozpoczęłam w wakacje, teorii uczyłam się... DOMINIKA Kurs na instruktora nauki jazdy (1) robiłam taki kurs właśnie w Vektrze i szczerze polecam. Bardzo profesjonalna... Ania Kategoria C (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej szkoły a najbardziej z profesjonalnego i... Daniel kat. A - polecam ten OSK (1) Po przebytym kursie, jedyna ocena jaką mogę wystawić dla szkoły to 6+ za... agnieszka Egzamin za 1 razem (1) Właśnie jestem po egzaminie na instruktora nauki jazdy. Doskonale... Piotr Instruktorzy kateorii prawa jazdy (1) Wychodzi na to że w tej szkole jest tylko pan Szymon który jak widać jest... absolwentkam Polecam na kat.A (1) Polecam ośrodek, Pan Szymon Kiedrowski bardzo dobrze potrafi przygotować... Wilku Kategoria C (1) Szczerze polecam. Egzamin zdany za pierwszym razem. Instruktor Pan Szymon... Patryk Kategoria A (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście!!! Polecam!!! Po nauce w innej trójmiejskiej... Halina kat. AM (1) Bardzo dobre przygotowanie do kat. AM. Polecam w szczególności P.Szymona... Michał Andrzej - opinia (1) Podziękowania za profesjonalne przygotowanie Mnie do egzaminu kat. C i C+E.... Andrzej Najlepszy OSK w trójmieście! (1) Gorąco polecam skorzystanie z usług tego ośrodka do szkolenia kierowców.... Adrian Michajłowski