Vektra Ośrodek Szkolenia Kierowców

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Grzegorza Piramowicza 1/2

Kategoria C+E, NAJLEPSZY INSTRUKTOR MACIEK (1) Gorąco polecam naukę jazdy VECTRA a w szczególności instruktora Maćka!... Łukasz Najlepszy OSK w Trójmieście (1) Najlepszy OSK do którego mogłem trafić. Jazdy miałem z najbardziej cierpliwym... ŁUKASZ C i C+E (2) Jestem z Gdyni i brałem dodatkowe jazdy po Gdańsku z Panem Szymonem. I to mi... Mariusz
Zdecydowanie polecam (1) Świetne przygotowanie do egzaminu, indywidualne podejście do kursanta... Sandra prawo jazdy kat. C (1) Chciałbym bardzo podziękować panu Szymonowi z OSK VEKTRA za profesjonalne... Piotr Instruktor (1) Polecam szkołę. Uczyłem się w niej na instruktora jazdy i zdałem za pierwszym... Adam GORĄCO POLECAM! PEŁEN PROFESJONALIZM! (1) Po przejściach w poprzednim OSK mile się zaskoczyłam! Super sympatyczny... Emilia Super Skład (1) Miałem okazję skorzystać z usług firmy Vektra, muszę się pochwalić na sam... Leszek Zdecydowanie najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Wszystko profesjonalnie, zdawałem tam prawo jazdy kat C oraz kwalifikacje... Robert VEKTRA ZDECYDOWANIE POLECAM!!!! (2) Witam przyszłych kierowców, którzy zastanawiają się jaką szkołę... PRZEMEK Kat. A (2) Witam. Dzisiaj zdałem egzamin praktyczny na kategorię A, za pierwszym razem.... Tomek Osk Vectra (2) Polecam bardzo wybór tej własnie szkoły. Profesjonalne podejscie, miła... Marcin Pakuła Polecam wszystkim O.S.K. Vektra (1) Witam serdecznie. Polecam wszystkim O.S.K. Vektra, egzamin praktyczny z... Paweł Szkoła godna polecenia (1) Witam. Polecam OSK vektra. Super szkoła, ceny przystępne, a w szczególności... rafix5 Kat. C (2) Polecam z czystym sumieniem kurs w tym OSK, w szczególności Pana Szymona... Karol OSK Vektra (1) Witam,chcialbym bardzo serdecznie podziekowac p.Szymonowi za profesjonalne... Daniel Gorąco Polecam! (1) Rozpocząłem kurs e-learningowy, który jest bardzo dokładny i dla każdego... Mateusz Witam wszystkich absolwentów oraz przyszłych kursantów:-) (1) W 2006 roku odbyłem kurs kat C a w 2008 kat CE. Po kilku latach zawodowej... Bartosz Zadowolony (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu .Kat. C gotowa .Podziękowania dla... Daniel Vektra (1) Gorąco polecam ośrodek szkoleniowy Vektra jeżeli chodzi o kategorie C i C+E.... Pawel