Vektra Ośrodek Szkolenia Kierowców

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Grzegorza Piramowicza 1/2

POLECAM !!! (1) Ja robiłem w Vektrze prawko kat D, przewoz osob i teraz mam zamiar wlasnie... Michal A kategoria C? Ktoś ma jakąś opinię, kogoś poleca do nauki? (1) Nie ma tu opinii na temat kat.C, więc może mógłby ktoś napisać coś w tym... Mirek za pierwszym razem :) (1) Gorąco polecam OSK Vectra. Zdałem za pierwszym razem! Serdeczne podziękowania... Maciek M.
Niby dobrze, ale... (2) Też robiłam kurs w "Vektrze", część teoretyczna super. Pan Władek zabawny,... Jula OSK Vectra (1) Gorąco polecam OSK Vectra. Przemiłe Panie w sekretariacie. Doskonałe... Agata Pan Andrzej:) (1) O samym ośrodku nie jestem w stanie wydać opinii, jednak o instruktorze Panu... Aga OSK Vektra jest godny polecenia : ) (1) O "Vektrze" dowiedziałem się od znajomych, którzy także robili tu kurs na... Rider B : ) jak najbardziej polecam (1) polecam wszystkim pana andrzeja jest naprawde bardzo dobrym instruktorem... malutka Naprawdę warto (1) Witam, skorzystam z okazji i podzielę się opinią o ośrodku. Właśnie zdałem... Janusz Po zrobieniu kat. B w tej szkole (polecam Pana Włodka), zrobiłem też A (1) (zdana za pierwszym razem). Jeździłem u Marka, którego polecam, bo bez... Johnny Polecam (1) Zdałem za pierwszym razem kat A. Na kursie panuje dobra atmosfera, Marek u... Dylu Zdałam za pierwszym razem ! (1) Wczoraj zdałam egzamin ;D Jestem bardzo zadowolona, swietne przygotowanie do... Karolina SUPER:) (1) naprawdę świetna szkoła-przemiła i dobrze zorientowana Pani w sekretariacie,... agata Polecam (1) Goraco polecam zarowno czesc praktyczna, jak i teoretyczna! Pan Wlodek umie... Danka POLECAM!!!! (1) Bardzo polecam tą szkołę:) Teoria jest prowadzona b. dobrze, niezrozumiałe... joasia_b POLECAM JAK NAJBARDZIEJ!!! (1) WSZYSTKIM POLECAM VEKTRE!!! WCZORAJ ZDALEM PRAWKO ZA PIERWSZYM... MICHAL M. POLECAM! (1) KURS TEORETYCZNY ODBYŁAM U PANA WŁODKA. UWAŻAM, ŻE TE WYKŁADY TO STRATA... ABSOLWENTKA W. - opinia (1) Swój kurs odbyłam w tej szkole u instruktora Pana Włodka, atmosfera jak... W. Super Marcin - Superrr Szkoła (1) Bardzo polecam szkołę Vectra:) Sympatyczna obsługa, świetny plac, trochę... mary-jane27 Agnieszka - opinia (1) Małe sprostowanie do komentarza niżej - jazdy wyrobiłam w przeciągu 2... Agnieszka