Vektra Ośrodek Szkolenia Kierowców

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Grzegorza Piramowicza 1/2

Pan Maciek - instruktor (1) w czwartym kwartale 2017 r. miałem ogromną przyjemność poznawać tajniki jazdy... Paweł Kategoria D, NAJLEPSZY INSTRUKTOR PAN RYSZARD (1) Gorąco polecam naukę jazdy VECTRA a w szczególności instruktora Ryszarda... Tomek Polecam instruktora Adriana - najlepszy instruktor. (1) Robiłam kat. B . Nie mogłam trafić lepiej . instruktor Adrian od początku... Natalia
Szymon (1) Z laika motocyklowego Szymon zrobił instruktora kat.A. Lepiej trafić nie... Paweł Kategoria A (1) Przychodząc na kurs nie miałam pojęcia o motocyklach. P. Szymon Kiedrowski... Lena Kat. C, C+E (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu w Ośrodku Szkolenia Kierowców Vektra. Moim... Mateusz Najlepsza instruktorka-AGNIESZKA!!!! (1) Lepiej nie mogłam trafić! Agnieszka jest doskonałym instruktorem,który dzięki... Ula Marzena kat.D (1) Witam przyszłych kursantów! Jeżeli w chwili obecnej szukacie Państwo Ośrodka... Marzena kat C (1) Dziekuje panu Ryszardowi i Maciejowi za perfekcyjne przygotowanie do... Mateusz Kat C, C+E, kwalifikacja (1) W OSK VEKTRA odbyłem szkolenia na kategorię C, C+E oraz kwalifikację, które... M Kat.C +E (1) W kwietniu robiłem kurs na kat.C+E, moim instruktorem był Pan Szymon... Mariusz Poskrop Super szkoła (1) Dziękuję panu Adrianowi i paniom z biura za szybki, skuteczny kurs!! Egzamin... Pavel A. Wojciech - opinia (1) PISZE Z WIELKIM PODZIĘKOWANIEM DLA PANA RYSZARDA RUNOWSKIEGO który w bardzo... Wojciech C+E (1) Polecam tylko i wyłącznie Pana Szymona zdasz egzamin na 100%. Przygotujesz... Ewa najlepsza (1) Najlepsza szkoła jazdy....instruktor Pan Szymon ...odpowiedni człowiek na... Beata Gorąco polecam Panią Agnieszke jako instruktorkę... (1) Pani Agnieszka była moją 4 instruktorką. Wyróżniła się przede wszystkim... Tomek Kat C+E polecam Ośrodek Vektra Pan Szymon Najlepszy Instruktor !!!!! (1) Pisze z WIELKIM PODZIĘKOWANIEM DLA PANA SZYMONA KIEDROWSKIEGO !!! Który w... Krystian kat. C (1) witam, szkoła jak i instruktorzy profesjonalni. bardzo dobry sposób... sylwester Kat C i C+E (1) Bardzo polecam szkola profesjonalnie podchodzi do nauki. Pan Rysiu nie... Karol Nartowski Vektra- polecam p.Agnieszke (1) Bardzo polecam! W szczególności P. Agnieszka Łempicka, najlepsza, mimo... 3221