Re: W jaki sposób powiedzieć mężowi o tym, że zostanie tatą ? :)
nie da się zrobić niespodzianki, jak sie planuje dziecko?
nic podobnego !!! da się, a oto moja historia :)
my staraliśmy się o dzidzię a szok był i tak ... nie spodziewaliśmy sie, że może się nam udac już w 2 cyklu starań ... od soboty podejrzewałam, że coś sie dzieje, ale nie chciałam robić testu z moczu by sie nie rozczarować w razie czego ...
Mąż wyciągał mnie jak na złość ... to na kajaki, to na spacer do Sopotu (mieszkaliśmy wtedy w N. Porcie, więc kawał drogi) potem wymyślił, że możemy jechać następnego dnia rowerami do Gdyni na klif ... wtedy powiedziałam dość ... był lekko zły na mnie, bo w końcu mieliśmy wolny weekend, była piękna pogoda a ja się fochuję i na każdą propozycję miłego spędzenia czasu ja reagowałam jak pies na jeża ...
W poniedziałek przed pracą zrobiłam bHCG, do ok 13-14 czekałam na wynik, o ciąży dowiedziałam się od Pani pielęgniarki przez telefon (wiele z was było wtedy ze mną, trzymalyście kciuki, dzięki wam jakoś wytrwałam do końca pracy hihi ).
To był 23 czerwca ... dzień ojca ... było mi bardzo cieżko udawać przed mężem, że wszystko jest "normalnie" bo pracowaliśmy wtedy razem, w jednym biurze ... ale wytrwałam ... zrobiłam śliczną laurkę z napisem "Wszystkiego najlepszego w dniu ojca..." i dałam mu ją po powrocie do domu ... na początku nie uwierzył ... a potem zwariował ze szczęścia !! :D
0
0