no jest coś w Gdańsku i Gdyni, będę musiała się przejechac, bo jestem na etapie poszukiwań mebli do pokoju:) Wiper, a przykładowo taka komoda...jaki to mniej więcej koszt?
podobają mi się też takie jedne w brw, ale słyszałam, że kiepsko z jakością, chociaż na zywo nie widziałam, tylko w katalogach, może w weekend pojeżdżę po sklepach:)
ja mam ławe z BRW i jest ok, moja szwagierka ma komplet z BRW w salonie i tez jest ok-ale one nie są wcale takie tanie
komoda która mi się podobała kosztuje ok 1300 zł
Klub Dantego jest boski!!
ja dzisiaj tez pomidorową gotowałam i wyszła taka dobra że zjadłam 4 talerze!! w odstępach czasowych oczywiście ;) ale za to mięska nie jadłam
ja dopiero zaczęłam czytać. uprawiam dzisija samodomówkę czyli selfhoming z książką;))). Lucynka na moich kolanach oczywiście:), jak ziewnie to strasznie śmierdzi jej z ryjka:)))
Mystic jakieś ostrzeżenie wyskoczyło w momencie wejścia na stronę... i to nie jeden trojan a dwa :)
ja wychodzę z założenia, że lepiej chronić swój komputerek :)
zalogowałam się na forum naszego nowego nissana :) w trójmieście jest tylko parę takich jak nasz :) I organizują zloty ogólnoposlkie i jest klub z gadżetami... Ale fajnie :) I ile praktycznych informacji dotyczących wnętrza auta... SUPER!!!
nasz musi dojechać z Berlina :) W poniedziałek Tata powinien go dowieźc na pace :) jeżeli się uda to trzy w przyszłym tygodniu dni spędzimy w miastku zahaczając też o Słupsk (urząd celny) i Bytów (komunikacja i skarbówka) :)
A przy okajzi się z Rodzicami zobaczymY :)
w końcu!!! ja juz się doczekać nie mogę... ale Tacie zmieniają non stop plany... Mieliśmy wczoraj jechać sami, ale się laweta zausterkowała :) a Tata jest teraz pod Kielcami i jej nie naprawi i nici... Więc trzeba go będzie na dużym aucie dowieźć..
ja nie farbuję włosów, jedyne co to kiedyś robiłam pasemka raz na rok ale też zrezygnowałam...dopóki siwych nie ma to po co będe katować włosy jakimiś farbami
ja czasami fajny odcien brązu lub fioletu sobie walnę na włoski :)
i czas obciąć trochę...
same wydatki w tym miesiącu.... kiedy zaczniemy oszczędzać to nie wiem...