Re: WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH***108***
all tu akurat pisałam o dobrych stronach mojej pracy, bo fakt nie jest w niej zbyt ciężko i w ogóle i bardzo cieszę sie, że ją mam i doceniam ją, ale sama osoba szefa jest tak nieprzyjemna, że większość pracowników dziwi się, że tak długo wytrzymałam w tej pracy :) to moje drugie podejście w tej firmie, bo raz mnie zwolniono, żeby przyjąć znajomą kolegi szefa :/ niestety nie sprawdziła się i w ciągu 2 miesięcy było jeszcze 4 dziewczyny i ponownie zadzwonili, czy bym nie chciała wrócić :) chyba mam anielską cierpliwość, bo już pracuję ponad rok, a w sumie 3 lata :) spodziewam sie dziecka i staram sie olewać szefa i właściwie cały czas mam dobry nastrój, nawet, gdy się mnie czepi :) jestem trochę zła, ale szybko mi przechodzi :)
to co robię w tej firmie nie daje perspektyw na awans, który jest bardzo modny, ponieważ musiałabym zastąpić jedynie szefa, bo jestem jego sekretarką ;)
niewielę słyszę normalnych słów, kiedy w firmie pojawia się szef ;/ zawsze jest gburowaty i uważa się za jakiegoś "boga", bo nawet jak schodzą się pracownicy i chcą wypić w biurze kawę, to szef wytyka wszystkim, że nie pracują :/
potrafi nawet ci powiedzieć, że nie możesz czytać gazety, którą rano przyniosłaś mu do pracy :/ tak mi się przytrafiło, zadania wymyśla chwilę przed 17.00 i czepia się, że giną mu dokumenty, a sam je rzuca po kątach i każe wręcz ich nie dotykać :/
0
0