WRZEŚNIOWE ŻONY (5)

tym razem to ja założyłam :) ale jestem dumna z siebie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WRZEŚNIOWE ŻONY (5)

Hej:) ja dziś marznę w pracy- jak zawsze po weekendzie, gdy biuro stoi puste.
Tripgirl- super prezent :)
my mieliśmy wczoraj fajnych gości, długo siedzieliśmy, drinka dobrego mój mężuś robił mi kilka razy, więc nie byłam w stanie sprzątać po ich wyjściu;) dlatego wstałam dziś o 6 i zrobiłam bułeczki, zapakowałam zmywarkę i nastawiłam pralkę :]
no i mam nowe buty ;) czarne oficerki z takimi jakby guziczkami ;) chciałam takie saszki lakierowane, ale podeszwa to nawet nie 2cm, więc za zimno by było ;)

helou helou!

ja siedzę jak na szpilkach i czekam, az przyjedzie monter do kuchni, miał być 8-9, już prawie 10.00 a go nie ma :(

Ja w weekend latałam pl sklepach i szukałam zlewu i baterii :)
No i kupiłam sobie te piekielnie drogie oficerki, mąż mnie namówił, ale są taaakie piękne!

Dzien Dobry dziewczeta:)

co do mojej sukni to nie sprzedalam jej, bo zdecydowalam ze zostawie ja sobie na pamiatke i teraz wisi sobie spokojnie w szafie;)

ja mialam fajny weekend, zlecial bardzo milo:) i dostalam od meza przyspieszony prezent na Mikolajki - zestaw nowej DKNY - pachnie slicznie ! :)

Milego Dnia!

maxaga czy Białołęcka okazała się być zołzą ?
:)
właśnie różne opinie słyszałam od ludzi którzy poznawali osobiście jakieś "gwiazdy" czy też osoby publicznie znane z kręgu zainteresowań, mało kto wypowiadał się o tych ludziach miłym słowem, a wielu właśnie wręcz traciło zainteresowanie twórczością takiej osoby,
ciekawe ile to mozna stracic przy bliższym poznaniu, i ciekawe jest właśnie to, że charakter i zachowanie danej osoby wpływa na odbieranie jej sztuki

cześć przywitam się tylko na chwilkę, bo jutro pobudka o meegawczesnej porze i 12 godzin zajęć :/

i dopiszę się do klubu czytających dużo i czytających szybko ;)
tylko fantastyki nie czytuję raczej, jedyny wyjątek to Tolkien, którego jestem wielbicielką od lat, trylogię przeczytałam trzy razy, pierwszy raz w wieku 15 lat...

salambo - widze, ze tez dokonujesz dobrych wyborow czytelniczych :)
ja wlasni skonczylam kolejny tom jablonskiego, ale to nie lektura dla wszystkich ;)
co do p. bialoleckiej - dopoki nie poznalam jej na ktoryms tam konwencie to bardzo lubilam jej ksiazki. pozniej troche mi przeszlo i tak zostalo do dzis.
ja wogole pozeram polska fantastyke z roznych wzgledow, ale jestem zdania ze jest na bardzo wysokim poziomie.
wyglada na to, ze jestesmy narodem bajarzy ;)

milego poniedzialku kobitki.
chlapa, zimno snieg, deszcz i pol metra sniegowego blota. ja nie chce!!!!

a i jeszcze z fabryki słów czytam i polecam:
- Milenę Wójtowicz - Załatwiaczka i Podatek
- Ewę Białołęcką - Kroniki Drugiego Kręgu i Wiedźma.com.pl
a mój mąż bardzo lubi Maję Lidię Kossakowską

to ja się dopisuję do klubu,
też połykam książki w mgnieniu oka :)
mój prywatny zbiór liczy w tej chwili ponad 600 pozycji :)

właśnie wróciliśmy z Kazimierza, było super :)

maxaga: mam tak samo, połykam dosłownie książki i strasznie mnie to wnerwia, ale jak coś mi się spodoba, to czasem wracam i okazuje się, że wielu rzeczy nie pamiętam :)

a co to jest fandom??

nikita987: ja moją "sprzedałam" na 3-4 miesiące przed ślubem i miałam kilka chętnych, ale dawałam dobrą cenę, praktycznie suknia z welonem kosztowała niewiele więcej niż nowy welon z tego kompletu.

dziewczyny mam pytanie z innej beczki :) mianowicie udalo Wam sie sprzedac suknie ślubną? jeśli tak to ile to trwało?

o ja jestem w szoku!

ajeczka - mamy podobne gusta. Ja trzecie oko przeczytalam w czasie podrozy pozlubnej, i pare innych tez, ale moj chlop jest przyzwyczajony ze dobra ksiazka mnie wciaga, ale na krotko bo ja niestety za szybko czytam :( zjem ksiazke w 3 godziny i pozniej glod ze hej!
a z sapka to sie bronilam tak wogole :)

ajeczka, a ty w fandomie bylas?

milego likendu.
tu nas zasypalo, na ten moment jest 65 cm sniegu i ciagle sypie. FAJOWO :)
w pracy mielismy glupawke i z panami inzynierami naukowcami obrzucalismy sie sniezkami jak dzieci. ubaw na calego :)

dziewczyny mamy w koncu nasz upragniony weekend :)
macie jakies plany na andrzejki?

my mamy dziś wyjątkowy luz, szefowej nie ma, delegacje się porozjeżdżały, ludzi mało dzwoni i tak sonie przy radyjku naklejam znaczki ;) no..czasem robię wypad do kuchni po cukierki "bajeczne" :D

ja juz tu dostaje peirdolca:) neich ten wekend juz sie zacznie no!czas sie slimaczy tak ze o moj boze:)

a ja muze jeszcze kupic papryki i odzywke do wlosow i wolalabym to zrobic w trakcie rpacy a nie po ale jakos szef wtardo siedzi i nie chce do domu pojsc...:)

o jaaa
mi kiedyś dali takie coś do roboty, pakować hasła na nowy kwartał i nalepiać znaczki, adresy na szczęście też były naklejane... brrr
sekretarka nie mogła i mnie zaprzęgli przepraszając mnie baaardzo ;)
ale wtedy była nowym pracownikiem, więc spoko ;)

ja już powoli świruję :P dziś bawię się w pocztę- nakleiłam już 190znaczków na list ;)

Kinga czytywałam kiedyś, już nic nie pamiętam ;)
Coben nawet mi się podobał, ale po przeczytaniu 3 książek zaczęła mnie nużyć jego schematyczność fabuły, tak jak u Browna.
Ogólnie lubię ostatnio polskie autorki, polecam Hanny Kowalewskiej "Julita i Huśtawki" no coś pięknego! pięknie napisane, bardzo takie hm... wrażliwe, nie wiem jak napisać :)
No i Anny Janko "Dziewczyna z zapałkami" trudne, ale podobno po paru latach małżeństwa tak jest :)
To są 2 książki które zrobiły na mnie takie wrażenie ostatnio, a połykam je tonami ;)
Ooo bardzo ciekawa jest też "Złodziejka książek" - Markus Zusak

hmmm skoro lubię Tolkiena i Sapkowskiego też, ale mniej- to może i to było by fajne :)

Jestem taka zła na faceta ze sklepu internetowego- podobno 31.10. wysłał mi pocztą instrukcję i karte gwarancyjną do lodówki, ale nadal nie doszła... zdeczke długo, co? pan mówi, że z pocztą tak bywa, tyle że ja w tym samym czasie wysyłałam listy i dochodziły w 2-3 dni... jakby nie mógł się wysilić na list polecony... a teraz jak domagam się ponownej wysyłki, to napisał, że kart już nie ma, a gwarancja dużo waży... a ja się tak nie dam, lodówka była droga, a ja nawet nie wiem, czy ją dobrze nastawiłam :/ a poza tym- co to za tłumaczenie?

ja ostatnio tak wogole to kupilam sobie nowego Kinga-Reka Mistrza ale nie powiem zebym byla jakos zachwycona po przeczytaniu.

Ostatnimi czasy to bylam zadowolona tylko z zakupu najnowszego Cobena...

w sumie nic więcej z Fabryki słów nie czytałam, raz jakiś zbiór opowiadań różnych autorów, fajne to było ale tytułu nie pamiętam :(

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (54 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...