WSPÓLNE ODCHUDZANIE OD STYCZNIA

hej, tak wlasnie planuje wlasnie od stycznia, bo teraz swieta i sie nie oplaca ;) a od nowego roku z nowym postanowieniem tak do lata...takze chcialam sie zorientowac czy ktos bylby chetny mi potowarzyszyc w tych trudnych pelnych pokus chwilach? z 10 kilo bym chciala, a moze uda sie ciut wiecej i tak na spokojnie, bez glodowek, rozsadnie. mnie akurat chyba najbardziej odpowiadalaby dieta ok 1000 cal, bo na dukanie nie dam rady, bo za duzo miecha a za malo warzyw i owocow bez ktorych nie umiem po prostu, a wy mozecie byc na swojej diecie, chodzi mi jedynie o wspieranie sie, motywowanie, pomocy w ukladaniu menu itd. to jak, jest ktos chetny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WSPÓLNE ODCHUDZANIE OD STYCZNIA

My też mamy rowerek. Mąż jeździ co drugi dzień po 40 min, ja niestety nie mogę, bo mi kolano coś przeskakuje :( Przysłali tą dietę jak wrócę z pracy to dam przykładowy jadłospis. Jest dużo przypraw np. ostre chili, czosnek, dużo pieprzu, imbir, cynamon itd

my mamy rowerek od roku.
na początku stał i mało go używaliśmy.
jednak mój mąż w końcu się zawziął i postanowił schudnąć.
Ćwiczył codziennie, po 5-10 min intensywnie na rowerku + inne ćwiczenia na mięśnie. Nie jadł słodyczy, prawie nie pił alko.
W 3 mc schudł 10 kg.
Nie nie miałam tyle samozaparcia :(

Mój plan to jazda na rowerku 10 -15 min minimmum co drugi dzień (nie za bardzo intensywna).
+ hila hop po 5 min w każdą stronę.
No i rozsądna dieta, bez słodyczy i tłustych potraw.
Zobaczymy czy się uda:)

Dorcia to czekamy na recenzje z efektów :)

hej :) ja oczywiśćie dopiero co wstałam u mnie wszyscy jesczce śpią więc za chwilę zabieram się za ćwiczenia..z miłą chęcia kupiłabym sobie rowerek stacjonarny tylko mam problem z miejscem na niego :( powiedzcie mi dziewczyny czy taki rowerek daje efekty? na rowerze już x lat nie jezdziłam bo się jeszcze nie dorobiłam :D ale jakbym sobie taki sprezentowała to czy jak bede na nim jezdzić to schudne? nie chciałabym za bardzo umięsnić sobie tego tłuszczu na nogach pierw chce schudnąć z nich a potem umięśniać :P głupie pytanie wiem heh ale nie jestem pewna czy zadziała mi taki rowerek na brzuch.

No właśnie mój mąż się napalił i kupił tą dietkę :) zobaczymy, a i mi się przyda tak z 7 kilo mniej

nascimento, ja nie wyobrażam sobie nie przyprawiać tego co mam na talerzu, jem dużo pikantnych potraw, dużo ziół świeżych,
a i tak, gdy wejdę na wagę, to widzę, co widzę.... ;);)

a zresztą - kto wie? może komuś pomoże, w końcu każdy organizm reaguje inaczej, ma inne potrzeby, inny tryb aktywności :)

Sylwio ale te przyprawy wspomagają spalanie tłuszczu (podobno) kiedyś się wgłebiałam we właściwości przypraw i ziół i coś w tym jest. Mam gdzieś nawet w książeczce ala poradnik zielarski babuni zestaw ziół odchudzających. Jeśli ktoś chętny mogę jutro wkleić :)

hej Babki :)

ja dziś cały dzień poza domem, zrobiłam błąd, bo nie wzięłam ze sobą wody do picia, ani nic do przegryzienia, więc każda cukiernia kusiła na maxa drożdżówkami; ale nie dałam się, więc jakiś tam mały sukces u mnie :)

moje śniadanie śniadanie: serek wiejski z rzodkiewką i kawa
a na obiad miałam dziś pieczonego dorsza z surówką z pekinki i pomidorów, duża porcja, bo wygłodzona byłam, że hej...

poczytałam o tej diecie 3d i powiem szczerze, że moim zdaniem żadna rewelacja - po prostu dieta 1000 kcal w nowym opakowaniu;
a przy tym - co nowego w tym, że się przyprawia dania? Przecież jak się je dania niskokaloryczne, to trzeba podkręcić ich smak, bo kto by jadł tekturę... trochę naciągane to wszystko...

Ja nie wierze w takie cuda i inne magiczne przyprawy itp
aby schudnąć trwale, trzeba wytworzyć ujemny bilans energetyczny w organizmie - mniej dostarczać energii w postaci pożywienia i więcej jej zużywać, czyli ćwiczenia
i nie ma że boli ... :):):)

swoją droga nic tak nie podkręca metabolizmu, jak ćwiczenia fizyczne
:))

http://www.youtube.com/watch?v=mTRbiaDWNL4

dziewczyna specyficzna ale trochę informacji zawiera filmik... :)

nascimento ja nie słyszałam,poszperam w necie poczytam :)

ja mam takie zimne w lodówce ;) stoi już z tydzień mniammmm,no ale isę nie skusiłam może jutro sobie wypije ;) a co tam będe sobie żałować hahah :D mała zaśnie to może łyknę nooo ale zobacze czy ochote bede miała taką jak dziś ;) za to na kolacje zjadłam 3 marchewki :)

Dziewczyny a próbowałyście dietę 3D chili? Podobno nie chodzi się na głodzie ale u mnie ona odpada ze względu na przyprawy... ;/

hehe ja też bym się napiła zimnego piwka :)

A ja winka bym sie napiła.....

justa gratulacje wytrwałości :) jaod jutra zaczynam ćwiczenia :)

oooooo matko dziewczyny,jaką ja mam ochotę na browara :D haha

hej,

własnie zrobilam 10min trening pośladków z Mel B - polecam :) Pośladki aż mnie pieką :)
Mam plan że w dzień jak córcia będzie spała to skupię się na ćwiczeniach brzucha a wieczorem na pośladkach i udach.

Ja jak na razie się trzymam dietę.
oto co dzisiaj jadłam: godz 9 banan, godz 12 kabanos i jedno jajko usmażone na masełku (dojadłam po córci), godz 16 3 pałki z kurczaka upieczone plus pomidor z cebulką i jogurtem naturalnym, godz 19:30 3 kromki Wasa z almettne i pomidorem. ciekawe ile to razem kalorii?
a ile może ważyć jeden kabanos? :)
dodam tylko że wypiłam dwie kawy z mlekiem bez cukru, prawie 3 litry wody i nie czułam głodu między posiłkami.

Dziewczyny nie łamać się! :) Damy radę!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale ważne żeby się nie poddawać i iść dalej :)

U mnie też dziś kiepski dzień, do południa się trzymałam super, bo odmówiłam nawet torta urodzinowego koleżance z pracy, ale po obiedzie mnie wziął głód i na kolację zamiast dwóch wasa z makrelą, to zjadłam aż 4 i do tego 2 mandarynki i jabłko i teraz mam wyrzuty sumienia:/ Dobrze, że to była godz. 19. Zaraz wskoczę na orbitrek poćwiczyć i porobię brzuszki, to będzie mi lżej na sumieniu;)

ja dzis sie trzymałam aż do tej pory....mąż zrobił sobie kiełbase na goraco i tak mi zapachniało że az musiałam sobie berlinke zjeść na cieplo ale zaraz wskoche na rowerek,troszke brzuszków..... :)

zjadłam sobie kawałek szynki pieczonej ale i tak mam dziś jakis dobity dzień..widzę tegoroczne odchudzanie przechodzę gorzej niż te w zeszłym roku :( ahhhh zawsze coś ... no ale plus taki że dziś nawet ochoty na sodkie nie mam...

no i ja tez zgrzeszyłam pożarłam własnie twixa,ale jestem wiecznie głodna

Inne tematy z forum

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (38 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

lek med Joanna Linde ABC Family Med Sopot (7 odpowiedzi)

Witam, może któraś z was ma jakieś opinie na temat pani doktor. Dzisiaj idę do niej z synem 4...