Angelika- nowy- już stały klient - ocena (2) Polecam. Pełen profesjonalizm, doświadczenie. Wiedza na wysokim poziomie.... Angelika- nowy- już stały klient Adrian - ocena (2) Solidny warsztat godny polecenia. Świetna obsługa. Adrian Damian - ocena (2) Wszystko elegancko Damian
Aleksandra - ocena (2) Świetni fachowcy. Przemiła obsługa. Zawsze rzetelnie i sprawnie. Polecam. Aleksandra KRIS - ocena (2) Mega polecam super KRIS Reeds - ocena (2) Najlepsi. Szybko. Sprawnie. Zero problemów. Reeds Marta - ocena (2) Świetna robota, profesjonalne podejście, klasa światowa Marta Łukasz - ocena (2) Konkretnie. Bez dwóch zdań, chłopaki znają się na robocie Łukasz Elżbieta - ocena (2) Serdecznie polecam ten warsztat .Pełen profesjonalizm, rzetelność i świetna... Elżbieta An72 - ocena (1) Jeżeli jedziesz do warsztatu myśląc że to tylko zwykła wizyta w warsztacie to... An72 Monika - ocena (1) Pojechałam dzisiaj bez umawiania, chciałam podłączyć komputer, Pan od razu... Monika Krzysztof Tokarski - ocena (2) Serwisujemy tam swoje dwa samochody, mogę powiedzieć, polecam. Zawsze na czas... Krzysztof Tokarski Wiktor - ocena (2) Świetni fachowcy. Zawsze pomogą i dobrze zdiagnozują. Każdą większą naprawa... Wiktor Magda - ocena (1) Oddałam swojego new beetle do naprawy (silnik sie podduszał i kopcił, hamulce... Magda Janusz - ocena (1) Polecam bardzo, świetny kontakt, fachowe doradztwo, dokumentacja wykonanej... Janusz Luka - ocena (1) Pełen profesionalizm , od mdiagnozy az po wydanie samochodu. Zawsze pełna... Luka Maciej - ocena (1) Polecam ten warsztat ! Ceny adekwatne do poziomu wykonanych napraw , całej... Maciej Żaneta - ocena (1) Szczerze polecam, kontakt bardzo dobry. Sprawdzenie auta tego samego dnia co... Żaneta K.R - ocena (1) Polecam Szybko, sprawnie, konkretnie. K.R Krzysztof - ocena (1) lepiej trafic nie mozna. ceny podejscie wlasciciela szybkie terminy ...... Krzysztof